passage fitness first

Kupię, sprzedam, oddam...
joasia

passage fitness first

Post autor: joasia »

witam,
szukam kogoś, kto byłby zainteresowany abonamentem do siłowni - jak w temacie -pozostało mi 5 miesięcy do wykorzystania, ale mam malutkie dziecko i jest to właściwie dla mnie niemożliwe... :( normalnie kosztuje to ok.80euro za miesiąc, u mnie - 40 ;) .
Te siłownie są naprawdę niezłe, abonament obejmuje również wstęp do sauny zwykłej i parowej, i np. w Foetz jest prawie zawsze niewielu amatorów wygrzewania się - naprawdę można się zrelaksować w spokoju. Więcej szczegółow na:
www.passagefitness.lu
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Karnetu nie odkupię, bo juz mam. Jeżeli miałoby to jednak kogoś zachęcic i pomóc Ci w odsprzedaży karnetu, to dodam, że przez 8 miesięcy chodzenia do PFF 3 razy w tygodniu po 1,5 godz, schudłam bez specjalnego wysiłku (poty to nie moja specjalnosc) - prawie 5 kg.
Warto. Czysto, przyjemnie, profeska.Jest jeszcze solarium.Jak wpłacasz na swoją kartę 20 EUR do wykorzystania w solarium, napoje czy tym podobne, godzina z personal trenerem gratis co jest bardzo pomocne przy likwidacji indywidualnych mankamentów figury. Czynne świątek, piątek.Najgorsze, to zacząć...
ODPOWIEDZ