doastalem to urzadzenie, 2 tyg temu.
po zaladowaniu map tomtom na karte Sd, tomtom przestal dzialac. zrobilem reset ("przyciskiem") i teraz mam tylko niebieski ekran z napisem "Windows mobile"
Nic nie moge zrobic...jest ktos, kto sie na tym zna? - ja niestety nie. Nie mam plyty instalacyjnej,
Jak mozna przywrocic urzadzenie do zycia?
pozdr
s.
ipaq rx5710 - potrzebna pomoc - pilne
Spróbuj mu zrobić "twardy" reset, w necie powinieneś znaleść opis jak, z reguły trzeba wcisnąć reset plus przytrzymać przycisk zasialania dłuższą chwilę albo jakoś podobnie.mslawomir pisze:Jak mozna przywrocic urzadzenie do zycia?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
O tu mi się od razu znalazło po wpisaniu w guglownice magicznych słów ipaq rx5710 hard reset: http://www.hardreset.eu/hp_ipaq_rx5710_ ... et_en.html
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
TomTom na TomToma jest 7.1.498
TomTom na PDA (z WM2003,WM5,WM6) najlepszy 6.032 + mapka 1,8Gb z całą Europą.
PW i coś pomyślimy
p.s.
AutoMapa PL też ma Europę - wersja 4.5 i 5.0 w budynkami 3D teoretycznie jest już - nie miałem czasu tylko się pobawić
mam Dell X51v z WM6 i małym tunningiem RAM/ROM
TomTom na PDA (z WM2003,WM5,WM6) najlepszy 6.032 + mapka 1,8Gb z całą Europą.
PW i coś pomyślimy
p.s.
AutoMapa PL też ma Europę - wersja 4.5 i 5.0 w budynkami 3D teoretycznie jest już - nie miałem czasu tylko się pobawić
mam Dell X51v z WM6 i małym tunningiem RAM/ROM
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."