Oddam dwa meble...

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Dzięki, Borys, ale nie zajmują one dużo miejsca i do mojego samochodu też się zmieszczą. O ile Mariola się nie rozmyśliła :(
Danka
mariolab

Post autor: mariolab »

dzieki Borys za pomoc....
przywiesc to ja je przywioze z Konz wraz z moimi meblami do mojego mieszkania w sobote 7.02 ale potem nie bede miala je jak przetransportowac z mojego lokum tj z centrum z belair do szkoly takze pomoc bylaby mile widziana.....
Borys

Post autor: Borys »

7 luty to czwartek.

Ja jestem do 10go na Ukrainie.

Pozniej moge pomoc, podjade zapakuje i przewioze.

Ale z tego co Danka pisze to chce zabrac je sama do swojego samochodu. Jakby trzeba bylo to walcie na priv. ;)
Ura Bura Szef Podwóra
mariolab

Post autor: mariolab »

co ja mowie !!!!!sorki <oops> to 9 luty !!!!!te stoliki moga czekac u mnie w mieszkaniu nawet 2 tygodnie to nie problem.....byleby ktos po nie przyjechal....
Awatar użytkownika
danka44

To Mariolab czekam na wieści, czy stoliki juz są. A ciebie Borys może wykorzystam innym razem, bo teraz i tak musiałabym w tym uczestniczyć, żeby od razu odwieźć je do szkoły, więc bez sensu byłoby trzy osoby jednocześnie angazować.

Borys, a masz dzieci? Bo może chciałbys pomóc w przygotowaniach do Dnia Dziecka (7 czerwca). Tam może się przydać większy samochód, np. będziemy musieli przywieźć namiot ogrodowy, który podobno jest całkiem sporych rozmiarów i może też stoły i krzesła.
Danka
Borys

Post autor: Borys »

Hmm dobre pytanie zadalas Danka.

Jedni powiedza ze nie mam dzieci inni powiedza ze dziecko mam.

Ja uwazam ze juz dziecko mam ;)
Blizej mowiac moj syn ma przyjsc na Swiat w ciagu najblizszych 3-4 tygodni. :D

Niezaleznie od tego stanu rzeczy, w tak szczytnym celu zawsze bede chcial pomoc.

Do czerwca kawalek czasu jest. Nie wiem czy nie bede tego dnia akurat w podrozy sluzbowej np. Jesli tylko bede na miejscu to czy Pikusiem czy zwyklym swoim kombi chetnie podjade powozic rzeczy potrzebne do organizacji dnia dziecka ;)
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
danka44

To, Borys, czuje się upoważniona do nękania Cię pod koniec maja, gdyby była taka potrzeba.
A dziecko już z całą pewnością masz, powiedziałabym, że nawet od kilku miesięcy <mrgreen>
Danka
Awatar użytkownika
danka44

Tak chciałam się wypowiedzieć w kwestii technicznej...
Są te punkty pomógł i wedle mojej wiedzy tylko autor tematu może je przyznawać :/
W tej sytuacji wszystkie oferty pomocy w stylu "oddam" nie mogą być punktowane. (chyba, że autor tematu podziekuje za pozbycie się czegoś ;) ).
No i jak w takim razie nagradzać tych, którzy w niewątpliwy sposób pomogli???
Danka
MaWi

Post autor: MaWi »

Danka,

niestety system punktowy nie sprawdza sie i to z zupelnie innego powodu – w wielu postach, gdzie ktos naprawde udziela waznych odpowiedzi, pytajacy (a wiec autor tematu) nie przyznaje punktu, choc nierzadko dziekuje osobie, ktora pomogla. Dlaczego? Moze z roztargnienia, niewiedzy, ze mozna w ten sposob nagradzac "dobre dusze", a moze dlatego, ze uwaza, ze na punkt trzeba sobie zasluzyc jeszcze bardziej. Skadinand w wielu innych przypadkach inni autorzy przyznaja pubkty dosyc hojnie... No, coz – to jest po prostu kwestia subiektywna, wiec jak tu potem obiektywnie traktowac taki system oceny? Na to oczywiscie naklada sie to, o czym wlasnie mowisz – to znaczy, ze jesli ktos pomogl osobie niebedacej autorem tematu, to nie moze zostac nagrodzony przez wdziecznego forumowicza. Coz – tu z kolei dzialaja ograniczenia forum, na ktore nie mamy wplywu.

Reasumujac - mysle, ze system punktowy sie nie sprawdza. A moze macie jakies wlasne propozycje, jak promowac na forum Dobrze Czyniacych?
Zablokowany