Sprzedam małe szybkie autko

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
szymbi

Sprzedam małe szybkie autko

Post autor: szymbi »

Do sprzedania:

Renault Clio II 1.4 16V RXE

Ciekawy model z bdb wyposażeniem: 5 drzwi, airbag, klima, elektryczne szyby i lusterka, centralny zamek, immobilizer, dzielona kanapa. Silnik 98 KM, a mimo to niskie podatki, bo niewielka pojemność.

Rocznik 2000, mały przebieg: 71.000 km, kolor czerwony.

Bardzo dobry stan mechaniczny. Auto kupiliśmy rok temu jako drugie (dla żony), po zakupie zrobiłem duży przegląd w ASO, zmieniony został m.in. pasek rozrządu wraz z pompą wody, wyczyszczono też instalację klimy. Auto jeździło bez żadnych zastrzeżeń i problemów. Obecnie po powiększeniu się rodziny żona potrzebuje większe auto.

Jest natomiast problem blacharski. Uszkodzona jest maska silnika - przez nieszczęśliwy przypadek, nie wypadek. Auto jest bezwypadkowe. Maska musiałaby być wymieniona, w Polsce całość robót zamknęłaby się prawdopodobnie w 600 zł, ale ja nie miałem pretekstu, aby jechać tym autem do PL, więc tego nie zrobiłem. W każdym razie auto normalnie w tym stanie może jeździć i jeździ zresztą tak od 4 mies. Ponadto jest kilka drobnych uszkodzeń na lakierze, związanych z normalnym użytkowaniem (rysy, uderzenia drzwi sąsiadów na parkingu).

Można więc powiedzieć, że zewnętrznie nie jest idealnie, ale wnętrze jak się patrzy!

Aha, jestem drugim właścicielem auta, kupione w Luxie, serwisowane dotychczas zawsze w ASO, jest książka serwisowa i wszystkie papiery. Termin sprzedaży to koniec listopada, ale w razie poważnego zainteresowania można się dogadać inaczej. Cena 4650 euro, ew. lekko negocjowalna.

Kontakt e-mail poprzez forum. Zdjęcia dołączę, jak aparat wróci z PL.
ODPOWIEDZ