potrzebna kuchenka elektryczna
potrzebna kuchenka elektryczna
jak w temacie - czy ktos moze jest w posiadaniu malej (1-2 plytki) kuchenki elektrycznej i moglby pozyczyc na wtorek?.... <prosi>
A swoją drogą Mawi starzejesz się <lol>MaWi pisze: A moze bamaza chce sobie jajka na miekko ugotowac i jak to ma niby zrobic mikrofala z grillem? Nabic na rozen? A moze nastawic mikrofale na full power urzadzajac sobie tym samym domowe laboratorium nuklearne? <lol>
http://www.weselnik.domenus.pl/sklep/pr ... cts_id=334
No to moze wytlumacze - mamy w Eroforum we wtorek (kolejna!) fete de noel, czy nationale, czy jak ja zwal - w kazdym razie stoiska narodowe i narodowe (mniej lub wiecej) potrawy. Na mnie padly zupy - barszczyk i grzybowa...przytargam z domu w garach, ale musze jakos podgrzac....w mikrofali sie nie da raczej kilku litrowego metalowego gara z zupa umiescic, prawda?....zeby nie bylo, ze ja jakas grymasna jestem... 
felo - czy rozumiec mam, ze masz taka kuchenke do pozyczenia?....

felo - czy rozumiec mam, ze masz taka kuchenke do pozyczenia?....
@ Eneko – jak czytam to co podrzuciles, to dochodze do wniosku, ze stary to ja bylem od razu jak sie urodzilem... Coz – ten postep nas kiedys zabije! <roll>
@ bamaza – jasne! Przyzakladowy Fete de Noel zdobycza socjalna kazdego Epsa! Sie nie dziwie, bamazo droga, ze tak walczysz o kazdy procent normy. Sprobuje cos pomyslec, moze wpadnie mi do glowy pomysl lepszy niz kogut do gotowania jajek w mikrofali, OK?
@ bamaza – jasne! Przyzakladowy Fete de Noel zdobycza socjalna kazdego Epsa! Sie nie dziwie, bamazo droga, ze tak walczysz o kazdy procent normy. Sprobuje cos pomyslec, moze wpadnie mi do glowy pomysl lepszy niz kogut do gotowania jajek w mikrofali, OK?
Och, MaWi - Ty to wszystko wypatrzysz i wytkniesz!!!... Ja juz leciwa kobieta jestem, po calym dniu przy kompie - oczy i koncentracja nie te... Alez tym nie mniej - oczywiscie, ze na poludniowych przyczolkach Luxoe(u)rokracji jest niezmiernie ciekawie!!!MaWi pisze:podoba mi sie nazwa, jakiej uzyla bamaza – Eroforum