Witam!
Chętnie podejmę pracę w Luksemburgu na dłuższy okres czasu, albo na stałe. Najlepiej w przemyśle lub przetwórstwie. Pracowałem już w Luks przy winobraniu i pracach ogrodowych. Będę zobowiązany za jakiś sygnał lub namiar. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Witam serdecznie
Mieszkam w okolicach Luxembourga juz od jakis prawie 2 lat i bezskutecznie poszukuje tutaj pracy. Mam pozwolenie na prace w Belgii ale w regionie gdzie mieszkam niestety nic nie ma, poza tym mam to wrazenie ze jestem na samym koncu listy za tymi ktorzy sa na bezrobociu i za tymi ktorzy sa na CPS. Moja narodosc tez mi nie pomaga. Slyszalam ze od 1go listopada rynek pracy w Luxembourgu otwiera sie dla Polakow dlatego mam nadzieje miec wieksza szanse na dostanie pracy tutaj.
Mam 26 lat. W Polsce skonczylam studia w Toruniu po ktorych uzyskalam tytul magistra HR. Mam takze licencjata z marketingu i zarzadzania i technika ekonomiste z finansow i rachunkowosci. Znam jezyk angielski, dosc dobrze chociaz obecnie uzywam w zyciu codziennym raczej francuskiego ktory szlifuje w szkole wieczorowej w Arlon.
Jezeli ktos by mogl mi w jakikolwiek sposob pomoc, bylabym wdzieczna. Bo juz jestem w malym dolku przez szukanie pracy bezskuteczne .... Potrzebuje jedynie szansy, niczego wiecej.
Pozdrawiam wszystkich na forum ...
Cari