jak wrocic z lotniska Kolonia/Bonn?

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

boshh, ja jestem maruda, ale wy mnie jeszcze wyprzedzacie w tej bezsensownej dyskusji

A wiec w skrocie:

w normalnych warunkach w dni powszednie beposredni IC jedzi 5 razy do Luxa, bez wzgledu na to, czy to pokazuje informator niemieckich czy luskemburskich kolei.

Ale oba informatory pokazuja tylko polaczenia faktycznie istniejace w danym dniu, wiec skoro slawomir nie mogl znalezc bezposredniego, widocznie wybral taki dzien w ktorym one nie jedza, albo ze wzgledu na roboty albo na dzien tygodnia

I to tyle nt wyzszosci swiat bozego narodzenia (strony lukssemburskiej) nad swietami wielkiej nocy (strony niemieckiej).

A tak btw Anwi. co chcialas w zasadzie przez to powiedziec, co powiedzialas? Bo ja na serio chyba za tepy jestem, zeby to zrozumiec.
I jakby sie na to nie patrzec, slawomir zadal mi konkretne pytanie, na ktore chyby konkretnie i wyczerpujaco odpowiedzialem.

Co do znajomosci niemieckiego: akurat jestem jedyna ze znanych mi osob, ktore zdaly egzamin dla tlumaczy zarowno z polskim i jak i z niemieckim jako j. ojczystym.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

byly pisze:akurat jestem jedyna ze znanych mi osob, ktore zdaly egzamin dla tlumaczy zarowno z polskim i jak i z niemieckim jako j. ojczystym.
...aaaale sie wcale nie chwalisz....? <rotfl>
ODPOWIEDZ