praca
praca
Tak sobie przegladam strone z ofertami pracy na Monster.lu i trafilam na cos takiego (ponizej). Nie wiem, czy nie jestem w bledzie, ale moze ktos sprostuje - czy "chauffeurs PL"
oznacza, ze szukaja polskich kierowcow?...czy to PL to jakis skrot oznaczajacy jekas specyficzna kategorie kierowcow?...
Moze kogos na tym forum to zainteresuje?...
Po raz pierwszy weszlam Monster.lu i jestem zadziwiona iloscia zamieszczonych tam ogloszen... Teraz widze, ze bezrobocie w Lux polega chyba glownie na niskich kwalifikacjach szukajacych pracy (albo niecheci do pracy w ogole), bo faktem jest, ze wymagania co do kandydatow nie sa male, zaczynajac od znajomosci jezykow - zwykle conajmniej 2 lub 3.....albo wiecej
Type de contrat : Intérim/CDD/Mission
Référence: SR/CHAUFFEUR
Type d'emploi : Plein temps
Nous recherchons pour plusieurs de nos clients des chauffeurs PL et SPL pour de longues missions.
Permis à jour exigés et expérience requise dans le domaine du transport.
Si vous êtes en possession de la carte à puce se serait un plus.
Coordonnées du contact:
sandrine roux
sroux@vedior.lu
Vedior Luxembourg
10 place des remparts
Esch sur Alzette Luxembourg 4303
Tel : +352.54.68.75
Fax : +352.53.21.16
oznacza, ze szukaja polskich kierowcow?...czy to PL to jakis skrot oznaczajacy jekas specyficzna kategorie kierowcow?...
Moze kogos na tym forum to zainteresuje?...
Po raz pierwszy weszlam Monster.lu i jestem zadziwiona iloscia zamieszczonych tam ogloszen... Teraz widze, ze bezrobocie w Lux polega chyba glownie na niskich kwalifikacjach szukajacych pracy (albo niecheci do pracy w ogole), bo faktem jest, ze wymagania co do kandydatow nie sa male, zaczynajac od znajomosci jezykow - zwykle conajmniej 2 lub 3.....albo wiecej
Type de contrat : Intérim/CDD/Mission
Référence: SR/CHAUFFEUR
Type d'emploi : Plein temps
Nous recherchons pour plusieurs de nos clients des chauffeurs PL et SPL pour de longues missions.
Permis à jour exigés et expérience requise dans le domaine du transport.
Si vous êtes en possession de la carte à puce se serait un plus.
Coordonnées du contact:
sandrine roux
sroux@vedior.lu
Vedior Luxembourg
10 place des remparts
Esch sur Alzette Luxembourg 4303
Tel : +352.54.68.75
Fax : +352.53.21.16
- kajapapaja