Witam,
Szykam polskiego psychologa-psychoterapeuty w Luxemburgu. Moj problem to nerwica, leki, odrealnienia, depresja, apatia. Prosze o kontakt jan@540.it.pl
Pozdrawiam
Janek
Polski Psycholog poszukiwany
-
Jestem mgr sportu i studiowalem psychologie sportu w Niemczech... Nikt inny jak sportowcy sa czesto dotknieci tym problem np cyklisci w ostatnim Tour de France sa tutaj przykladem... z uwagi na brak pozytywnych wynikow i to przy ogromym wysilku z ich strony w dazeniu do sukcesu..
Prosze na PW opisac mi zrodla tego Twojego problemu.. Jak bede mogl pomoc to napewno nie zaszkodze. Mysle ze u Ciebie jest bardzo kompeksowy problem.... Tutaj trzeba tez dlugotermina terapie zastosowac i to pod ciagla kontrola.Niestety tylko po dokladnym poznaniu zrodel tych objaw mozna tez odpowiedni program dzialania skonstruowac ....
Pozdrawiam
Prosze na PW opisac mi zrodla tego Twojego problemu.. Jak bede mogl pomoc to napewno nie zaszkodze. Mysle ze u Ciebie jest bardzo kompeksowy problem.... Tutaj trzeba tez dlugotermina terapie zastosowac i to pod ciagla kontrola.Niestety tylko po dokladnym poznaniu zrodel tych objaw mozna tez odpowiedni program dzialania skonstruowac ....
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg