ty szyderczy bukiecie szukasz zaczepek itp.
czepiasz się forumowiczów ni pytany ni szturchany
.rób tak dalej to cię wyszturchają i wypchają [etc...]
[PS. EDIT admina]
do p** o nick-u " transport PL-LU"
-
do p** o nick-u " transport PL-LU"
Ostatnio zmieniony 04-01-2014, 01:53 przez jacekknh79, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, poniekad macie racje, ale wolalbym, zeby na polska.lu jednak nie tym tonem. Moze zaproponuje kompromis - niejaki transport pl-lu dostanie ostrzezenie (+oczywiscie jego posty wylatuja w powietrze), natomiast Wasze pozwole sobie "wykastrowac" z tekstow, ktore dżentelmenom nie przystoją. Zakladam bowiem, ze wszyscy jestesmy tu dżentelmenami, nieprawdaz? 

-
Szanowni forumowicze,
Podzielam całkowicie zdanie naszego MaWi. Jestem przekonany ze Transport LU-PL to czysty przypadek kompleksów. Ja miałem jego wpis u siebie na moim dziale i po prostu przemilczałem.
Myślę ze nie znalazł właściwej recepty na dobre propagowanie swoich usług, jeżeli takowe były jego zamiarem.
Mamy na forum spora gromadkę użytkowników z bogatym wieloletnim doświadczeniem w Luksemburgu, są bardzo chętni do udzielania porad czy informacji na PW, Mailer.
Zyczę wszystkim udanych nawigacji i wspaniałych pożytecznych pomysłów na naszym Polska.lu
Zycze pomyślności w Nowym Roku 2014.

Podzielam całkowicie zdanie naszego MaWi. Jestem przekonany ze Transport LU-PL to czysty przypadek kompleksów. Ja miałem jego wpis u siebie na moim dziale i po prostu przemilczałem.
Myślę ze nie znalazł właściwej recepty na dobre propagowanie swoich usług, jeżeli takowe były jego zamiarem.
Mamy na forum spora gromadkę użytkowników z bogatym wieloletnim doświadczeniem w Luksemburgu, są bardzo chętni do udzielania porad czy informacji na PW, Mailer.
Zyczę wszystkim udanych nawigacji i wspaniałych pożytecznych pomysłów na naszym Polska.lu
Zycze pomyślności w Nowym Roku 2014.

Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg