Sprzedam drukarke Canon

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
digilante

Sprzedam drukarke Canon

Post autor: digilante »

Drukarka Canon MP620, ink-jet, drukuje, skanuje, kopiuje. Nowe calkiem i oryginalne tusze Bk, i M, Y, C, Bk, plus jeden dodatkowy duzy tusz Bk i maly tusz Bk.

http://www.canon.co.uk/For_Home/Product ... XMA_MP620/

Jedyny problem: Drukarka nie bierze papieru z glownego podajnika papieru, tylko z recznego z tylu. Mala niewygoda... choc jak sie komus zechce zajzec tam to pewnie latwo naprawic ten glowny podajnik.

Cena - drukarka za darmo, cena tylko za oryginalne tusze - 5 nowych w drukarce i dwa zapasowe, na amazon by kosztowaly circa 70 euro. Oferty na priva.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
Didus

Post autor: Didus »

Jestem zainteresowany samą drukarką ( nie koniecznie z powodu ceny że jest za darmo... :) ) bo tusze mam ze starej drukarki MP620 która niedawno już zaniemogła... tel kont. 621 517 152 po niedzieli.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

No rozumiem logike, ale zrozum tez moja - drukarka drukarka, ale chcialbym sie pozbyc tych nowych tuszy za jakas rozsadna cene ;) Jak wezmiesz drukarke, to tych tuszy sie raczej inaczej nie pozbede a to szkoda.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
ODPOWIEDZ