Poszukuje Ubrań PILNE

Kupię, sprzedam, oddam...
KasiulaK1990

Poszukuje Ubrań PILNE

Post autor: KasiulaK1990 »

witam poszukuje ubran dla młodej dziewczyny jezdzacej na wusku jest chora na białaczke rozmiar butów 39/40 a ubrań m/l/xl dla osob ktore miały by jakies rzeczy w ktorych juz nie chodza wysle dziewczyny zdjecie,rodzicow dziewczyny nie stać na zakup ubrań ponieważ dużo pieniążków idzie na leczenie.Wszystkich chetnym bardzo dziekujemy
A.Pe

Post autor: A.Pe »

A potem sprzeda je Pani na Allegro tak jak buty NIKE w lipcu?
Awatar użytkownika
irja28

Post autor: irja28 »

jak żyje nie znam nikogo kto jest w stanie nosić jednocześnie rozmiar s/m/l/xl ;) Może w końcu ktoś ten spam usunie...bo to chyba w kółko wraca.
MaWi

Post autor: MaWi »

irja28 pisze:Może w końcu ktoś ten spam usunie...bo to chyba w kółko wraca.
A ja mam nieco inna propozycje. Zostawmy ten watek tak jak jest, bo wreszcie ktos zabral glos w tej sprawie (ktora wraca srednio co 2-3 miesiace) podajac konkretny przyklad naduzycia zaufania forumowiczow. Polska.lu niestety nie zatrudnia prywatnego detektywa, wiec w takich sytuacjach jestesmy bezradni (lub zdani na Wasza pomoc).

Dodam tylko, ze osoba ta nie tylko kilkukrotnie zamieszczala na polska.lu podobne wpisy, ale tez zdarzylo sie, ze zamieszczala je pod kilkoma nickami rownoczesnie. Juz wtedy wzbudzilo to moje obawy, co do uczciwosci tej osoby, ale nie mialem zadnych dowodow na to, ze jest to dzialanie wbrew elementarnym zasadom uczciwosci (uzywanie kilku nickow na raz - na co normalnie jestem uczulony - potraktowalem wtedy jako nadgorliwosc w sprawie skadinand bardzo trudnej i delikatnej).

To tyle tytulem komentarza administratorskiego. A teraz - zostawiam do Waszej decyzji, co o tym wszystkim sądzić.
dana82

Post autor: dana82 »

Pewnie sprzedaja to potem w ciucholandzie w Polsce.. ludzie nie maja sumienia zeby w taki sposob zarabiac...
Stella

Post autor: Stella »

pomylka
Ostatnio zmieniony 22-08-2013, 17:09 przez Stella, łącznie zmieniany 5 razy.
Stella

Post autor: Stella »

jw
ODPOWIEDZ