Potrzebna pomoc do sprzatania

Kupię, sprzedam, oddam...
agusia

Potrzebna pomoc do sprzatania

Post autor: agusia »

Witam,
Szukamy sumiennej Pani z doswiadczeniem, ktora zajmie się sprzataniem ok 3-4 godz w tygodniu. Mieszkamy w okolicy Junglinster (10 min od Kirchberg).
Osoby zainteresowane prosze o kontakt bezposrednio na adres baby@bwets.net (propozycja cen, ewentualne dni w ktore Pani moglaby przyjezdzac)
Gonia

Pytanie o prace

Post autor: Gonia »

Dzień dobry, mam koleżankę która byłaby bardzo zainteresowana Pani oferta , mieszka w okolicy Mersz i nie było by problemu z dojazdem , ma swój samochód i jest wolna ok. Godziny 17-18 każdego wieczoru-ma małego synka a mąż wraca z pracy ok. Godz. 17.-co do ceny myśle ze bez problemu byście sie Panie porozumiały, koleżance zależy na jakimś zajęciu i nie ma wygórowanych oczekiwań , jest pracowita co mogę sama poreczyc , dużo pomaga mi w domu , obojętnie czy chodzi o sprzątanie czy gotowanie, dziewczyna ze wsi, w każdej pracy die odnajdzie. Jedli była by Pani zainteresowana proszę o kontakt. Dziękuje
lutownica

pomoc do sprzątania

Post autor: lutownica »

Witam
Mieszakm w okolicach Mondorf.Jestem zainteresowana Państwa propozycja pracy.Mam wolne w poniedziałek,środe i piatek.Moja stawka za godzinę 12 euro.
Jesli Państwo są zainteresowani moją osobą/moją pomocą proszę o odpwoiedz.
Maria
agusia

Post autor: agusia »

Dziekuje wszystkim Paniom, ktore sie zglosily. Rozpatrzymy oferty i damy znac!
ODPOWIEDZ