Sofy (2 szt.) z prawdziwej skóry
Sofy (2 szt.) z prawdziwej skóry
Eleganckie piękne, wysokiej jakości sofy (2 szt.) z prawdziwej skóry.
Bardzo nowoczesny, włoski design. Kolor kremowy, beżowy. (kolor obu jest identyczny na zdjęciach inaczej tylko wyszedł)
-3-osobowa sofa
-2-osobowa sofa
Mają 2 i pól roku, z domu bez zwierząt i niepalących.
Cena nowych 2500 EUR
Okazja teraz tylko 650 EUR
TEL: 691 162 844
Bardzo nowoczesny, włoski design. Kolor kremowy, beżowy. (kolor obu jest identyczny na zdjęciach inaczej tylko wyszedł)
-3-osobowa sofa
-2-osobowa sofa
Mają 2 i pól roku, z domu bez zwierząt i niepalących.
Cena nowych 2500 EUR
Okazja teraz tylko 650 EUR
TEL: 691 162 844
Re: zdjęcia
A daloby rade nastepnym razem zamieszczac zdjecia nieco mniej wazace niz 1 MB? Przeciez takie na przyklad twoje ogloszenie o sprzedazy komputera ( http://www.polska.lu/viewtopic.php?p=55252 ) nie idzie do druku ani nie musi byc w super wysokiej rozdzielczosci czy jakosci. Zdjecie tam zamieszczone ma ponad 800 KB (!!!). Ja zamieszczam ponizej to samo zdjecie, ktore ma zaledwie 35 KB. A chyba roznica nie jest razaca? Nieprawdaz?mich7575 pisze:(proszę pytać o zdjęcia, nie mogę ich tu załadować)
My (tzn. polska.lu) placimy za przestrzen dyskowa. Ty - korzystasz z polska.lu za darmo. Nie masz nawet obowiazku czytania reklam na portalu, bo ich tu nie ma. Moze wiec wypadalo pomyslec i o tym...
No, wiem. Paru osobom juz to probowalem wytlumaczyc. Ale chyba jednak trzeba bedzie jakies ogolne info zamiescic gdzies na polska.lu. Tylko komu to sie bedzie chcialo czytac?Borys pisze:No ale przeciez foty mozna zamieszczec przez zewnetrzne serwery nie uzywajac przy tym miejsca oplacanego przez polska.lu
Przez Imadzsraka chociazby. Bardzo proste w obsludze i co najwazniejsze, skuteczne.
![;)](images/smilies/icon_wink.gif)
Da sie, tylko po co? Jest przeciez cala masa ludzi, ktorzy na polska.lu wrzucaja 1 max. 2 ogloszenia z ze zdjeciowymi zalacznikami, wzglednie po prostu umieszczaja zdjecia w nizszej rozdzielczosci. Zablokowanie zalacznikow to zrobienie "kuku" wszystkim jedynie po to by uniknac problemu, ktory jednak jest marginalny. Ja zawsze bylem za demokracja, ale nie az tak radykalnazzz pisze:A nie da sie po prostu zablokować możliwości dodawania załączników?
Kazdy uzytkownik dostaje na starcie 4 MB miejsca na zalaczniki. To zaledwie wystarczy na jedno super-wypasione zdjecie w mega rozdzielczosci oraz wielkosci 5000 piksli. Ale jak odpuscic troche z "luksusu", to mozna (idac za moim wlasnym powyzszym przykladem) wyprodukowac takie samo zdjecie co do zawartosci, przy nieco jedynie gorszej jakosci, ktore bedzie mialo ok. 40 KB. I takich zdjec wtedy zmiesci sie w limicie 100. To juz chyba cos? Dla wiekszosci do tej pory wystarczalo. A mniejszosc, ktora jednak upiera sie przy jakosci? Zawsze ma opcje pt. "imageshack" czy "dropox". Tak wiec nie pozostaje zupelnie bez wyjscia...
Bamaza, oj Bamazabamaza42 pisze:A ja mam pytanie (moze blondynkiMaWi pisze:Zawsze ma opcje pt. "imageshack" czy "dropox". Tak wiec nie pozostaje zupelnie bez wyjscia...ale nic nie poradze...) - jak to sie robi? <bezradny>
mniej niz sekunde zajelo guglowi zeby wypluc to :
http://www.youtube.com/watch?v=D6qhUnX4lEo
albo to :
http://www.a4club.pl/index.php?topic=21422.0
Jest tego mnostwo.
Ura Bura Szef Podwóra
No to nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec " brawo ".
Czyli Tobie Bamaza to nie jest potrzebne ale pytasz na forum, pewnie jakas dobra dusza by stracila kilkanascie minut swojego czasu by Ci to lopatologicznie objasnic i wszystko to po nic, bo Tobie to sie wlasciwie nie przyda i tak..
Youtube nie musisz eksplorowac, wystarczy google, to on wyplul link do YT z instrukcja jak zamiescic zdjecie na imageshack.
A co zapytac ? Hmm no musisz wiedziec co chesz zapytac, to zdecydowanie najwazniejszy punkt programu. Mysle ze jak wpiszesz w guglu pytanie "jak to sie robi" to masz nikle szanse ze akurat Gugel Ci wypluje instrukcje do tego co moze Ci sie przydac.
Czyli Tobie Bamaza to nie jest potrzebne ale pytasz na forum, pewnie jakas dobra dusza by stracila kilkanascie minut swojego czasu by Ci to lopatologicznie objasnic i wszystko to po nic, bo Tobie to sie wlasciwie nie przyda i tak..
Youtube nie musisz eksplorowac, wystarczy google, to on wyplul link do YT z instrukcja jak zamiescic zdjecie na imageshack.
A co zapytac ? Hmm no musisz wiedziec co chesz zapytac, to zdecydowanie najwazniejszy punkt programu. Mysle ze jak wpiszesz w guglu pytanie "jak to sie robi" to masz nikle szanse ze akurat Gugel Ci wypluje instrukcje do tego co moze Ci sie przydac.
Ura Bura Szef Podwóra
Oj, Borysie, tyle juz jestes na polska.lu a jeszcze nie znasz bamazy? Bamaza to... bamaza i nic nie jestes w stanie w tej sprawie zmienicBorys pisze:Czyli Tobie Bamaza to nie jest potrzebne ale pytasz na forum, pewnie jakas dobra dusza by stracila kilkanascie minut swojego czasu by Ci to lopatologicznie objasnic i wszystko to po nic, bo Tobie to sie wlasciwie nie przyda i tak..
![:)](images/smilies/icon_smile.gif)
W instytucjach youtube jest zablokowanyBorys pisze:Youtube nie musisz eksplorowac, wystarczy google, to on wyplul link do YT z instrukcja jak zamiescic zdjecie na imageshack.
polska.lu jeszcze nie ale jak za dużo zdjęć z picassy będzie wychodzić z kirchbergu to też zablokują
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."