Mam kilka koszul i polowek z ktorych wyroslem a ze sa to markowe rzeczy to moglbym je wystawic na aukcje celem pozbycia sie i odzyskania czesci pieniedzy na nie wydanych.
Z tego wlasnie powodu potrzebowalbym takiego manekina by popstrykac foty tych ciuchow zeby wlasciwie je wyeksponowac.
Myslisz ze zechcialaby przyjac takie zlecenie ? Oczywiscie najpierw musialbym widziec jak to wyjdzie.
Wydaje mi sie ze zeby prawidlowo wyeksponowac koszule czy polo to trzeba to zalozyc na modela. Koszula na podlodze wyglada zupelnie inaczej niz ubrana na "czlowieku".
Borys pisze:Wydaje mi sie ze zeby prawidlowo wyeksponowac koszule czy polo to trzeba to zalozyc na modela. Koszula na podlodze wyglada zupelnie inaczej niz ubrana na "czlowieku".
Bardzo dobrze Ci sie wydaje - fakt, moje dziecko raczej nie handluje meskimi koszulami
Wypierz, ekstra odprasuj, powieś na wieszak na eleganckim tle (nie na tle zlewozmywaka z brudnymi talerzami) i zrób ostre zdjęcie w dobrym świetle. Żadnych palców (no chyba że ze świeżym manicure). Możesz dla zachęty pociągnąć paznokieć zmysłowym czerwonym lakierem (że niby od eleganckiego sprzedawcy ).
Wystarczy. Jeżeli ciuch jest markowy to ludzie z wyobraznią skumają. Radzi Ci to doświadczona eBay-owiczka.