Oddam/odsprzedam w DOBRE RECE 2 swinki morskie,pilne

Kupię, sprzedam, oddam...
Stella

Oddam/odsprzedam w DOBRE RECE 2 swinki morskie,pilne

Post autor: Stella »

Witam. Mam do oddania/odsprzedania za kwote 50 euro w dobre rece 2 swinki morskie wraz z całym oprzyrzadowaniem dla nich tj. klatka o wymiarach 100 cm długosci,53 cm szerokosci i 43 wysokosci kolor czerwony,drewniany domek w ktorym spią,poidełko,ceramiczna miseczka na jedzonko,troche sianka .Swinki sa młodziutkie .Zal mi szukac im nowych włascicieli ale nie mam wyjscia
Zostały One zakupione dla synka kilka miesiecy temu,radosci nie było konca,ale okazało sie,ze jest on na nie uczulony:(.Ciągły kaszel na ktory nie mozemy sobie pozwolic. Swinki sa 2 od samego poczatku razem i nierozerwalnie . Zostały zakupione w sklepie zoologicznym w Luxemburgu - samiec i samiczka.Mam na nie takie jakby metryczki z zapisana data urodzenia(maj i czerwiec 2011),z jakiej hodowli pochodza i zdjeciem. Samiec ,zwany przez synka TUTKIEM jest wykastrowany,krotka i gładka siersc koloru złoto rudego,samiczka zwana TRUSIĄ jest długowłosa szaro biała. Oba stworzonka sa bardzo łagodne,przyjacielsko nastawione.mozna spokojnie brac je na rece. Nigdy nie ugryzły i nie wykazuja takich predyspozycji:)
Zywią sie swierzymi warzywami oraz mieszanka granulowana ogolnie dostepna w skpelach zoologicznych ,siankiem.
Jest mozliwosc dostarczenia swinek na miejsce przeznaczenia ,w kazdy dzien w tygodniu wieczorem badz w weekend,jesli nie byłoby to zbyt daleko od nas.Mieszkamy w Villerupt-zaraz obok Audun le Tiche ,Esch-Luxemburg. Moge wysłac zdjecia swinek na priv . Prosze o kontakt na maila
stelka1@o2.pl.
ODPOWIEDZ