Problemy z otwieraniem przewodnika kulinarnego

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
digilante

Problemy z otwieraniem przewodnika kulinarnego

Post autor: digilante »

Witam,

Bardzo prosze kazdego, kto ma problem z otwieraniem tematow w przewodniku kulinarnym, na przyklad:

http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=978
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1026

aby mi napisal na priva. Mamy juz dwie osoby ktore nie moga tych stron otworzyc, i chcialbym wiedziec czy sa tez inne aby prosic o ich pomoc w naprawie tego problemu. Problem jest na pewno w czesci artykulu ktory zawiera mapke z Google (to juz bylismy w stanie ustalic), ale ze u mnie wszystko dziala to nie mam jak sprawdzic czy zmiany w oprogamowaniu pomagaja czy nie.

Ci co wylaczyli javascript w internet explorer nie beda w stanie widziec mapki, ale i tak powinni widziec temat razem z opisem, a z tego co slysze to internet explorer dla niektorych osob po prostu wyrzuca brzydki "error" i nic sie nie pokazuje, a to jest prawdziwy problem.
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez digilante, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
hurakami

Post autor: hurakami »

Dig, na Mozilli wszystko dziala. Ale jak wszedlem przez IE oba linki sie nie otworzyly, niezaleznie od tego, czy dzialala Java.
Pozdrawiam,
h
Awatar użytkownika
digilante

Dziekuje wszystkim co odpisali mi na ten temat. Dzieki przeslanych informacji znalazlem powod problemu i dyskutuje z LuxTeam-em jakby najlepiej to naprawic.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Ja moze tylko dodam, ze pierwszego posta w przewodniku kulinarnym (Chez Bacano) otworzylam po jego zamieszczeniu bez problemu - ze wszystkim. Teraz, po zamieszczeniu drugiego - nie otwiera sie nic...
Awatar użytkownika
digilante

Niestety z powodow kombinacji map Googla, internet explorer, i struktury oprogramowania forum, nie da sie pokazac mapki razem z postem bo niektore wersje internet explorer nie wiedza co z tym robic i wpadaja w panike.

Za to, tam gdzie byla mapka jest teraz link ktory otwiera male okienko z mapka. Zapraszam wszystkich do przetestowania! Prosze od razu mowic jezeli cos nie dziala tak jak powinno.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
eubulus

Post autor: eubulus »

No to sie uspokoilem, bo myslalem, ze to tylko u mnie sa problemy.
eubulus

Post autor: eubulus »

a, zapomnialem powiedziec, ze teraz faktycznie dziala.
ODPOWIEDZ