pilnie...
a może ktoś wie, gdzie można takie podzespołu w Lux lub w okolicach dostać?
Podpowiadam, że sklepy HiFi odpadają - juz pytałam....
z góry dzięki za wszelka pomoc
Klawiatura do notebooke'a Asus A6J poszukiwana
- kajapapaja
Klawiatura do notebooke'a Asus A6J poszukiwana
Ostatnio zmieniony 16-03-2007, 16:53 przez kajapapaja, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej na eBay - jeden problem to ze przesylka czesci z USA troche droga, wiec patrz najpierw na ebay.co.uk, ebay.de i tak dalej. Jak narazie wyszukalem na eBay czesci ktore potrzebowalem. Jezeli nie uzywalas eBay przedtem to ja ci moge wyszukac i kupic.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
- kajapapaja
szukalam na ebay.co.uk, ebay.fr, bay.be....
problem w tym ze na uk nie ma, a na fr i be sa klawiatury ale AZERTY, a ja potrzebuje QWERTY, na de pewnie bedzie QWERTZ <beczy>
tak to jest jak się faceta do laptopa dopuści
problem w tym ze na uk nie ma, a na fr i be sa klawiatury ale AZERTY, a ja potrzebuje QWERTY, na de pewnie bedzie QWERTZ <beczy>
tak to jest jak się faceta do laptopa dopuści
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Tak, bo pewnie jakies gole baby ogladal, podekscytowal sie, i klawiature kompletnie polamal tak niechcaco... to naturalne. Jezeli potrzebujesz QWERTY to chyba ci tylko zostaje ebay.com - ze $20 do $40 z opakowanie i wysylke.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.