Spotkanie rodakow
Spotkanie rodakow
Jakby ktos mial ochote na PRL-owskie klimaty, to zapraszam na jutro 02.02
(chyba wiadomo gdzie;)) . Kaja, olo i wszyscy inni.... od 20.00, na gorze!
Foyer européen
12, rue Heine
Luxembourg-Gare
Foyer européen
12, rue Heine
Luxembourg-Gare
Mysle, ze trzeba dodac, ze osobniki nieposiadajace tzw. badża powinny sie "skumac" z przedstawicielem rasy EPSiej, by moc bez zadymy przejsc obok budki straznika 
Pisze o tym jedynie dlatego, ze podejrzewam iz wjazd jest dla wszystkich (jesli dobrze zrozumialem robicie imprezke otwarta?), wiec jesli ktos nie jest pracownikiem tzw. "Instytucji" a chcialby sie skolegowac i napic piwka/winka w milym towarzystwie (ktore niniejszym pozdrawiam), to tu, w tym temacie, na tym forum, moze sie spokojnie umowic na "przemycenie" na teren lokalu przez kogos "zbadżowanego".
Dobrze to ujalem? <mrgreen>

Pisze o tym jedynie dlatego, ze podejrzewam iz wjazd jest dla wszystkich (jesli dobrze zrozumialem robicie imprezke otwarta?), wiec jesli ktos nie jest pracownikiem tzw. "Instytucji" a chcialby sie skolegowac i napic piwka/winka w milym towarzystwie (ktore niniejszym pozdrawiam), to tu, w tym temacie, na tym forum, moze sie spokojnie umowic na "przemycenie" na teren lokalu przez kogos "zbadżowanego".
Dobrze to ujalem? <mrgreen>
Ja chętnie !
Chętnie Was poznam w realu
Ale ponieważ nigdy tam (w Foyer) nie byłem oświećcie mnie, proszę - łatwo Was znajdę ?[/fade]

Ale ponieważ nigdy tam (w Foyer) nie byłem oświećcie mnie, proszę - łatwo Was znajdę ?[/fade]
- kajapapaja
Re: Spotkanie rodakow
asiunia pisze:Jakby ktos mial ochote na PRL-owskie klimaty, to zapraszam na jutro 02.02
Foyer européen
12, rue Heine
Luxembourg-Gare
oooo imprezka????? a czemu akurat ja i olo jesteśmy wywołani do tablicy????
Asiunia - chętnie, tym bardziej że dawno cię nie widziałam, ale na 21.00 ide na "wine tasting party" w mojej okolicy (i tak połowa to będą Polacy).... ale może może...coś wykombinuję.....
Bo o Was zapomnialam jak wysylalam maila informacyjnego.kajapapaja pisze:a czemu akurat ja i olo jesteśmy wywołani do tablicy????
Kombinuj, kombinuj! Wpadnij do nas przed Twoim party, coby z nami tez sprobowac lajna! (nie mylic z krowim prosze, bo Wy tu lubicie o odchodach pisac...kajapapaja pisze:coś wykombinuję.....

- kajapapaja
Re: Ja chętnie !
Moge Ci zaproponowac wspolna "podroz" do Foyer...co Ty na to? <lol>Trian pisze:Chętnie Was poznam w realu![]()
- kajapapaja