Pat Metheny
Pat Metheny
Tak a propos, sprzedawanej płyty Pata Metheny'ego...
Czy ktoś jeszcze był na koncercie w niedziele? Jakie wrażenie zrobiła na was ta maszyneria, która pozwoliła się Patowi uniezależnić od jego "group".
A gdyby czytał mnie kolega, który był pewny, że artysta wystąpi w koszuli w biało-niebieskie paski, to spieszę donieść, że tym razem się mylił
Czy ktoś jeszcze był na koncercie w niedziele? Jakie wrażenie zrobiła na was ta maszyneria, która pozwoliła się Patowi uniezależnić od jego "group".
A gdyby czytał mnie kolega, który był pewny, że artysta wystąpi w koszuli w biało-niebieskie paski, to spieszę donieść, że tym razem się mylił
Danka
O, kurtka wodna! Strasznie przepraszam! Nawet nie zauwazylem, ze to byl wpis w ogloszeniach... Co za chamstwo z tym brakiem rownouprawnienia na forum; za kare odbiore sobie chyba uprawnienia moderatorskie. Obiecuje nastepnym razem od razu na priva. A plyta moge sie podzielic. Mam nawet taka pilke doi metalu, ktora doskonale radzi sobie z tego rodzaju przedmiotami. O ile kol. xtheo juz jej komus innemu nie odstapil, bo sie cos nie odzywa...danka44 pisze:A i jeszcze chciałam ostro zaprotestować przeciwko wykorzystywaniu przywileju moderatora przez niejakiego mawiego!
Nikt inny nie może dopisywać się pod ogłoszeniami a on, proszę, zabrał mi płytę sprzed nosa i to publicznie! Oj będziesz mi musiał recenzję chociaż przesłac.
Dla fanów muzyki i filmu.
Jest brytyjski sklep internetowy, który "za darmo" dostarcza do Luxa i ma bardzo wiele promocji.
Dla zainteresowanych dodam, ze każdego dnia maja nowe ceny na wiele produktów z ich asortymentu.
Poniżej link do płyty Pata M.
http://www.play.com/Music/CD/4-/1269171 ... oduct.html
Pozdrawiam.
Jest brytyjski sklep internetowy, który "za darmo" dostarcza do Luxa i ma bardzo wiele promocji.
Dla zainteresowanych dodam, ze każdego dnia maja nowe ceny na wiele produktów z ich asortymentu.
Poniżej link do płyty Pata M.
http://www.play.com/Music/CD/4-/1269171 ... oduct.html
Pozdrawiam.
Faktycznie, trochę niewłaściwie użyłem cudzysłowie.
Miałem na myśli, że opłata za przesyłkę jest pewnie wrzucona w marżę sklepu, choć nie ma bezpośredniej opłaty za tę usługę. Dodam, że każdy zakup jest pakowany i wysyłany osobno w twardym papierze, trudnym do uszkodzenia.
Na niektóre produkty trzeba sporo poczekać, ale to zgodne z opisem czasu dostawy. Większość produktów to od 3 do 5 dni oczekiwania.
Polecam ten serwis.
Miałem na myśli, że opłata za przesyłkę jest pewnie wrzucona w marżę sklepu, choć nie ma bezpośredniej opłaty za tę usługę. Dodam, że każdy zakup jest pakowany i wysyłany osobno w twardym papierze, trudnym do uszkodzenia.
Na niektóre produkty trzeba sporo poczekać, ale to zgodne z opisem czasu dostawy. Większość produktów to od 3 do 5 dni oczekiwania.
Polecam ten serwis.