Pat Metheny

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Awatar użytkownika
danka44

Pat Metheny

Post autor: danka44 »

Tak a propos, sprzedawanej płyty Pata Metheny'ego...
Czy ktoś jeszcze był na koncercie w niedziele? Jakie wrażenie zrobiła na was ta maszyneria, która pozwoliła się Patowi uniezależnić od jego "group".

A gdyby czytał mnie kolega, który był pewny, że artysta wystąpi w koszuli w biało-niebieskie paski, to spieszę donieść, że tym razem się mylił :D
Danka
Awatar użytkownika
danka44

A i jeszcze chciałam ostro zaprotestować przeciwko wykorzystywaniu przywileju moderatora przez niejakiego mawiego!
Nikt inny nie może dopisywać się pod ogłoszeniami a on, proszę, zabrał mi płytę sprzed nosa i to publicznie! Oj będziesz mi musiał recenzję chociaż przesłac.
Danka
MaWi

Post autor: MaWi »

danka44 pisze:A i jeszcze chciałam ostro zaprotestować przeciwko wykorzystywaniu przywileju moderatora przez niejakiego mawiego!
Nikt inny nie może dopisywać się pod ogłoszeniami a on, proszę, zabrał mi płytę sprzed nosa i to publicznie! Oj będziesz mi musiał recenzję chociaż przesłac.
O, kurtka wodna! Strasznie przepraszam! Nawet nie zauwazylem, ze to byl wpis w ogloszeniach... Co za chamstwo z tym brakiem rownouprawnienia na forum; za kare odbiore sobie chyba uprawnienia moderatorskie. Obiecuje nastepnym razem od razu na priva. A plyta moge sie podzielic. Mam nawet taka pilke doi metalu, ktora doskonale radzi sobie z tego rodzaju przedmiotami. O ile kol. xtheo juz jej komus innemu nie odstapil, bo sie cos nie odzywa...
Awatar użytkownika
danka44

No tak myślałam, że niektórzy nie wiedzą, że zwykły śmiertelnik, to musi na tego maila, żeby się dowiedzieć, że już sprzedane :(
Daruj płycie piłę <beczy> Mam nadzieję, że jest tam to samo co na koncercie.
Danka
Awatar użytkownika
bluetooth

Post autor: bluetooth »

Ja strasznie zaluje ze nie moglam byc na tym koncercie <beczy> Bardzo chetnie posluchalabym Pata po tylu latach... Jak MaWi taki dobry to moze podzieli ta plytke na wiecej czesci i mi tez da kawalek po znajomosci <mrgreen>
Awatar użytkownika
eustachy

Post autor: eustachy »

Dla fanów muzyki i filmu.
Jest brytyjski sklep internetowy, który "za darmo" dostarcza do Luxa i ma bardzo wiele promocji.
Dla zainteresowanych dodam, ze każdego dnia maja nowe ceny na wiele produktów z ich asortymentu.

Poniżej link do płyty Pata M.
http://www.play.com/Music/CD/4-/1269171 ... oduct.html

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
danka44

Czy to za darmo mam brać właśnie w cudzysłowiu? Jakoś nie moge dotrzeć do informacji, że wysyłają za granicę również za darmo. Czy ty juz tam zamawiałeś? Ceny mają troche nizsze niz w amazonie, ale i czas dostawy długi.
Danka
Awatar użytkownika
danka44

Znalazłam jednak:
Free delivery outside of the UK
Products eligible
DVD, music,
Danka
Awatar użytkownika
eustachy

Post autor: eustachy »

Faktycznie, trochę niewłaściwie użyłem cudzysłowie.
Miałem na myśli, że opłata za przesyłkę jest pewnie wrzucona w marżę sklepu, choć nie ma bezpośredniej opłaty za tę usługę. Dodam, że każdy zakup jest pakowany i wysyłany osobno w twardym papierze, trudnym do uszkodzenia.
Na niektóre produkty trzeba sporo poczekać, ale to zgodne z opisem czasu dostawy. Większość produktów to od 3 do 5 dni oczekiwania.

Polecam ten serwis.
:)
ODPOWIEDZ