Daniel Powter koncert
Daniel Powter koncert
Wczoraj, w Atelier, koncert rewelacyjny, super glos, fortepian i reszta zespolu. Tylko chcialam Was zapytac czy to normalne ze publicznosc w Luxemburgu stoi jak na wykladzie naukowym i jak czlowiek za spontanicznie reaguje, to ktos sie odwraca i patrzy z bura w oczach? Daniel ze sceny pytal-co moge zrobic byscie sie zaczeli bawic? Zaliczalam koncerty w roznych krajach i czy to jest kwestia mieszkancow czy czegos innego-napiszcie prosze. Jutro gra w Paryzu moze bedzie radosniej!
koncert atelier
oj bedziesz musiala sie przyzwyczaic do takich zachowan ;(a jak nie to lepiej wyjezdzac na koncerty -sa swietne zwlasza w niemczech 

tak wlasnie wygladaja koncerty w LUX - pozycja stojaca, ewentualnie lekkie wystukiwanie rytmu stopa, a w rece plastikowy kubek z piwem - sprawdzone na Summer in the City, Fete de la Musique, czy inne imprezy plenerowe, gdy LUX byl kulturalna stolica Europy, pewna modyfikacja nalezy sie podczas palenia krzyzy w Petrusse - mamy dodatkowa atrakcje: luksemburskie kielbaski; jedyny wyjatek od reguly to St Patrick's Day - tylko dlatego ze organizowany przez Irlandczykow 

Z kolei koncert Die Toten Hosen w tym samym lokalu – totalny dizaster jesli chodzi o udzial publicznosci. Dokladnie jak z opisu kol. rennes – kubas piwa w dloni i lekkie podrygiwanie palca w bucie. A chlopaki na scenie naprawde sie postarali! Ja na poczatku kicalem jak poparzony krolik, ale jak sie zorientowalem, ze wzbudzam lekka bulwersacje otoczenia, to przeszedlem na nadawanie Morsem za pomoca palca w bucie, by sie nie wyrozniac z tlumu.Borys pisze:NINE INCH NAILS w Rockhal w lipcu tego roku ponoc goscilo 3000 fanow , bylem , ludzie bawili sie swietnie
Bylem tez dzieckiem na koncercie dla nastolatow – Katy Perry. Myslalem, ze moze chociaz mlodziez nie ma zahamowan przed wyrazaniem emocji... Niestety sromotnie sie pomyliliem. Pod wzgledem zachowania ja, stary pryk, robilem tam za jedynego nastolata. W pewnym momencie myslalem nawet, ze mnie wyrzuca z lokalu