NEW IN LUXEMBOURG #2
NEW IN LUXEMBOURG #2
Witam wszystkich:)
Mam na imie Grzesiek i jestem tutaj juz ok 9 miesiecy...
Czesc z Was moze mnie juz znac a reszte z przyjemnoscia chcialbym poznac:)
Otoz, kiedys odbylo sie spotkanie zaaranzowane tu na www.polska.lu pod tytulem "New in Luxembourg" na ktorym zebralo sie / poznalo az 30 osob wiec chcialbym to powtorzyc:)
Proponuje jak poprzednio PIATEK 24 kwietnia w klubie Marks na rue de Hollerich lub jakims innym miejscu ktore zaproponujecie
Otwarty na propozycje:)
Piszcie kto jest chetny i sie na pewno jakos uda dogadac
Pozdrawiam serdecznie Grzes i do zobaczenia wkrotce
Mam na imie Grzesiek i jestem tutaj juz ok 9 miesiecy...
Czesc z Was moze mnie juz znac a reszte z przyjemnoscia chcialbym poznac:)
Otoz, kiedys odbylo sie spotkanie zaaranzowane tu na www.polska.lu pod tytulem "New in Luxembourg" na ktorym zebralo sie / poznalo az 30 osob wiec chcialbym to powtorzyc:)
Proponuje jak poprzednio PIATEK 24 kwietnia w klubie Marks na rue de Hollerich lub jakims innym miejscu ktore zaproponujecie
Otwarty na propozycje:)
Piszcie kto jest chetny i sie na pewno jakos uda dogadac
Pozdrawiam serdecznie Grzes i do zobaczenia wkrotce
- kajapapaja
sorki za krytykę, ale jak chcesz się z kimś spotkac i pogadać, to akurat Marx nie jest dobrym miejscem
co mogę polecić? : The Viking (ta sama ulica), Q42 na rue Strasbourg, Britannia, The Scotts', Oscar Wilde, i nowootwarte puby nad Alzettą, w dawnym browarze Mousel
co mogę polecić? : The Viking (ta sama ulica), Q42 na rue Strasbourg, Britannia, The Scotts', Oscar Wilde, i nowootwarte puby nad Alzettą, w dawnym browarze Mousel
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
ok nie ma problemu wiec:kajapapaja pisze:sorki za krytykę, ale jak chcesz się z kimś spotkac i pogadać, to akurat Marx nie jest dobrym miejscem
zaproponowalem marxa zeby od czegos zaczac....
teraz co reszta sadzi o tych miejscach
marx jest o tyle teraz dobrym miejscem ze de fato nie mialem tam jeszcze problemu z miejscem i nie jest za glosno ale jak napisalem moze byc gdzie indziej
Pozdrawiam
Aha to zakladam ze jestes chetna do spotkania:)
-
Mamy kontakt Moniko więc nie ma problemuzauberland79 pisze:Świetny pomysł ze spotkaniem!
I am definitely in :-)
Jeśli chodzi o miejsce ... to przychyle sie do glosu osob które mieszkaja tu dluzej niz ja ... i pojawie sie gdziekolwiek zaproponujecie :-)
m
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Ooooo jak sie milo robi... pociagnij temat, ciekawe co z tego wyniknie <rotfl>ergus pisze:Aha to zakladam ze jestes chetna do spotkania:)kajapapaja pisze:sorki za krytykę, ale jak chcesz się z kimś spotkac i pogadać, to akurat Marx nie jest dobrym miejscem
yyy no tak na poczatek bo w sobote nie moge.... dlatego zaproponowalem piatekbamaza42 pisze:A czemu w piatek, a nie w sobote?.....Ja tam wole takie wyjscia zawsze w soboty....czyzbym byla tu bardzo oryginalna?....
Po drugie zasugerowalem sie tym ze poprzednio spotkalismy sie w piatek i wyszlo super wiec po co zmieniac cos co sie sprawdzilo:)
Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby w niedalekiej przyszlosci znow cos takiego zorganizowac chocby nawet dla tych ktorzy w piatek nie moga:)
- kajapapaja