Cos nowego dla sympatykow narciarstwa

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
albano1947

Cos nowego dla sympatykow narciarstwa

Post autor: albano1947 »

Jóź mamy niedługo przygodę z białym szaleństwem.. Te szaleństwo nie jest tez obce nam polakom bo lubimy po prostu narty i co roku na Gubałówce czy tez w Austrii i Szwajcarii szukamy nowej sportowej przygody.
Dzisiaj przedstawię Wam ze to tez można za małe pieniądze i to dzięki jednemu Polakowi który kocha od dziecka to białe szaleństwo. Postanowił wszystkim w sposób prosty i praktyczny udostępnić narty na systemie Carvingu opartym. Jego szkolą ma charakter nie tylko rekreacyjny, ale naprawdę szkoli od podstaw wszystkich zapaleńców wyczynowych nart.

Obrazek

Nie tylko w kraju będą adepci nart w kursach specjalistycznych szkoleni ale maja u Marka Ogorzałka jeszcze jako osobistego doradce który jest ceniony przez wielu specjalistów.
Jego publikacje to na pewno w pierwszym rzędzie Carving System i znajomością tego tematu zaskakuje nawet takich jak ja którzy już z nie jednej miski jedli
Ostatnio Marek rozszerzył swoja działalność we Włoszech. W uroczej miejscowości Piancavallo organizuje kursy o tym jego dokładne INFO jest pod tym linkiem

http://www.szkolacarvingu.pl/

Na pewno jest korzystne pod okiem fachowców i za male pieniądze w sezonie 2006/07 przygotować sie do bezwypadkowej przygody z nartami.
Dodatkowo mój przyjaciel Wojtek Luszcz dyplomowany instruktor tenisa organizuje przygodę z tenisem. Piancavallo posiada możliwości grania w tenisa na hali i to w komfortowych warunkach. Wiec taka kombinacja jest prawie idealna dla naszych polskich mieszkańców w Luksemburgu którzy są bardzo sportowo zainteresowani.

Obrazek

Piancavallo w pełni białego uroku

Pod tym linkiem cala Galeria i więcej INFO

http://www.szkolacarvingu.pl/html/piancavallo.php
Ostatnio zmieniony 17-11-2006, 10:03 przez albano1947, łącznie zmieniany 3 razy.
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

ciekawe, ze kiedys juz bylem na tej stronie, gdy szukalem uwag zawodowcow dot. jazdy carvingowej. osrodek ciekawy, ale trzeba przyznac ze daleko wysuniety na poludnie. to prawie wenecja :)
albano1947

Post autor: albano1947 »

Myślę ze do Wenecji jeszcze sporo ale jak mnie wiadomo można za tanie pieniądze u Marka uczyć się i to dlatego ze wszystko przez niego załatwiasz. Myślę ze jest tez jako fachowiec odpowiedni w tej materii. Wiec nawet jak trochę daleko można sprobować. zawsze miedzy swoimi jest raźniej
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior

Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
ODPOWIEDZ