===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
bamaza42 pisze: czy tojest juz koordynowana?.... to jaka jest samodzielna?....
Jeśli ma być kilkanaście osób które się znają to spoko - nic nie trzeba koordnynować, kilka sms'ów, grill i kiełbaska się znajdzie....
ale jeśli nie ma być kilkanaście a kilkadziesiąt - to robi się małe miasteczko - wszak podobno jest nas w Lux ponad 5000!! (jakieś tam gdzieś statystyki były na temat przyjezdnych) więc trzeba koordynować
ja jak zwykle służę piwkiem z DUŻYCH zapasów
żeście się rozpisali....
2 terminy
sobota start między 16-18
niedziela start 12-13
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
ok, to kto na liste obecnosci - sa chetni?....Mamy sobote, 17
....poki co mamy:
1.kaja (+3, jak rozumiem?)
2.asiunia (+2? +3? +5?....)
3.gabrjel (+...?)
4.i ja, i ja (byc moze +1, albo nawet +2...)
5.
6.
......
I jeszcze pytanie - piknik czy grill, bo jak grill - to ktos musialby to ustrojstwo zabezpieczyc - ja nie posiadam...
bamaza, dziecka nie ma, a ty juz nawet 2 osoby sobie przygruchałaś, no, no...
W sprawie organizacji radziłabym każdemu martwic się we własnm zakresie. Nic nie trzeba rezerwować, a do jedzenia i picia każdy sobie przyniesie co będzie chciał.
Choć ja chętnie skorzystałabym z kawałka czyjegoś grilla, tak na dwie kiełabaski <mniam>
Grzecznie się dopisuję
1.kaja (+3, jak rozumiem?)
2.asiunia (+2? +3? +5?....)
3.gabrjel (+...?)
4.i ja, i ja (byc moze +1, albo nawet +2...)
5. danka + 3
moze sie jednak jakos troche wyspecjalizujemy i podzielimy prowiantem?
co by na koniec wyrzutow sumienia nie bylo, ze pol swiata gloduje a nam zostalo 10 sloikow musztardy...