gokarty w niedziele w Mondercange
Wyniki trza by wrzucić :P
Co do listy majlingowej - to jesli chcecie to w swojej domenie mogę zrobic alias i forward na majle
dajcie mi namiary na admin(at)gabsoft.com
znam piasta,borysa,pandziocha,digi majle ....
to jak wyrażacie zgodę to można cosik takiego stworzyć
dla osób nie zorientowanych co to lista mailingowa:
jeden email np kart@cos tam.com i wysyłając na niego trafia do większej ilości osób.
Co do listy majlingowej - to jesli chcecie to w swojej domenie mogę zrobic alias i forward na majle
dajcie mi namiary na admin(at)gabsoft.com
znam piasta,borysa,pandziocha,digi majle ....
to jak wyrażacie zgodę to można cosik takiego stworzyć
dla osób nie zorientowanych co to lista mailingowa:
jeden email np kart@cos tam.com i wysyłając na niego trafia do większej ilości osób.
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
I ja sie przylacze do podziekowan za spotkanie oraz stoczony pojedynek.
Moim zdaniem tym razem bylo fantastycznie! 15 startujacych, zdrowa rywalizacja w najlepszym wydaniu.
Tomm - nie umiem pozostac bez komentarza :
Gratuluje pierwszego miejsca! - jestes bardzo dobrym kierowca i po wynikach widac od razu ze czujesz bluesa Szedles jak burza - poki co zeby wygrac z Toba trzeba czekac az popelnisz kilka bledow na torze ( pisze kilka bo jeden blad nie przeszkadza Ci w tym by mimo to byc pierwszym! )
RISPEKT
Zamieszcze wieczorem wyniki i jednoczesnie zachecam do brania udzialu w naszych spotkaniach!
PS
Lista mailowa wydaje sie byc swietnym pomyslem bo bedzie trafiala do bezposrednich zainteresowanych efektywniej i byc moze rowniez pozwoli uniknac kulku zbednych komentarzy :P
Kwalifikacje
Wyscig wlasciwy
Moim zdaniem tym razem bylo fantastycznie! 15 startujacych, zdrowa rywalizacja w najlepszym wydaniu.
Tomm - nie umiem pozostac bez komentarza :
Gratuluje pierwszego miejsca! - jestes bardzo dobrym kierowca i po wynikach widac od razu ze czujesz bluesa Szedles jak burza - poki co zeby wygrac z Toba trzeba czekac az popelnisz kilka bledow na torze ( pisze kilka bo jeden blad nie przeszkadza Ci w tym by mimo to byc pierwszym! )
RISPEKT
Zamieszcze wieczorem wyniki i jednoczesnie zachecam do brania udzialu w naszych spotkaniach!
PS
Lista mailowa wydaje sie byc swietnym pomyslem bo bedzie trafiala do bezposrednich zainteresowanych efektywniej i byc moze rowniez pozwoli uniknac kulku zbednych komentarzy :P
Kwalifikacje
Wyscig wlasciwy
Ostatnio zmieniony 25-08-2008, 21:13 przez Borys, łącznie zmieniany 1 raz.
Poczekaj z tymi gratulacjami do momentu az pojawia sie prawdziwi zawodowcy. Do tej pory widziales amatorke <mrgreen>Borys pisze: Tomm - nie umiem pozostac bez komentarza :
RISPEKT
banda Czeczowa też się skromnie dopisze do podziękowań za odjazd niezły;)
a czy deszcz, wiatr, śnieg, gołoledź czy inne paskudztwa atmosferyczne jesteśmy zawsze gotowi do zmobilizowanych manewrów <!>
lista mailigowa super pomysł, ale dlaczego nie mielibyśmy mieć kolejnej okazji do nabijania sobie postów;)
a czy deszcz, wiatr, śnieg, gołoledź czy inne paskudztwa atmosferyczne jesteśmy zawsze gotowi do zmobilizowanych manewrów <!>
lista mailigowa super pomysł, ale dlaczego nie mielibyśmy mieć kolejnej okazji do nabijania sobie postów;)
Nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się hiszpańska inkwizycja!!!
Misio - czekam. Chcialbym sie przekonac o tym o czym mowisz. Pamietam ze poprzedni wyscig ( ten z kwietnia ) rowniez wygral Tomm.misio pisze:Poczekaj z tymi gratulacjami do momentu az pojawia sie prawdziwi zawodowcy. Do tej pory widziales amatorke <mrgreen>Borys pisze: Tomm - nie umiem pozostac bez komentarza :
RISPEKT
Dla osób zoorientowanych:
lista majlingowa juz jest...
kogo znałem tego dodałem...
Nie podaję i proszę nie podawanie nazwy "głównego majla" na forum lub na innym otwartym necie... chyba ze chcecie być spamowani...czego nie polecam
w razie chęci dopisania się proszę o PW...
lista majlingowa juz jest...
kogo znałem tego dodałem...
Nie podaję i proszę nie podawanie nazwy "głównego majla" na forum lub na innym otwartym necie... chyba ze chcecie być spamowani...czego nie polecam
w razie chęci dopisania się proszę o PW...
Inna sprawa
wczoraj rozmawiałem ze znajomym z Trieru
Podpowiedział mi ze gdzieś Bitburgu (a to tak daleko wcale nie jest) jest ogromny tor 25€ za 30 min na bolidach 9,5KM
Zakładając że obecne kosiarki miały 5,5 albo 7,5KM to 9KM to już rakiety :P
Zapytam się o szczegóły i puszcze na Listę Majlingową (w końcu już 7 osób jest) :P
wczoraj rozmawiałem ze znajomym z Trieru
Podpowiedział mi ze gdzieś Bitburgu (a to tak daleko wcale nie jest) jest ogromny tor 25€ za 30 min na bolidach 9,5KM
Zakładając że obecne kosiarki miały 5,5 albo 7,5KM to 9KM to już rakiety :P
Zapytam się o szczegóły i puszcze na Listę Majlingową (w końcu już 7 osób jest) :P