Ekipa Polska.lu juz zgloszona, wiec alles unter Kontrolle
jesli nie jest jeszcze za pozno i mieszcze sie w "szerokiej kadrze" to potwierdzam swoja gotowosc do turnieju. Musze tylko wylizac rany po ostatnim graniu
No coz... tez zbyt krotko do sezonu sie przygotowywalem. W niedziele rzeczywiscie fajna ekipa do grania sie zebrala... miejmy nadzieje, ze w przyszly weekend pogoda tez dopisze:)
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
witam wszystkich miłośników piłki z chęcią pograłbym dzisiaj w piłe ale czy ktoś mógłby podac mi dokładny adres gdzie grywacie bo moja nawigacja nie moze znależć miejscowości Walfer.
Z góry dzięki
czyjeś dziecko dzisiaj zostawiło bluze polarową niebieską Quechua (bodajże) - do odbioru u mnie
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Witam i od razu spytam:
Czy mecz naszych przeciwko Danii (jutro o 16) wplynie jakos na godzine naszego cotygodniowego pilkarskiego spotkania?
Pozdrawiam