pilka w walfer w niedziele o 17-tej
pilka w walfer w niedziele o 17-tej
No to jak pykamy w niedziele (6 kwietnia)? Proponuje 17-ta bo juz wystarczajaco widno.
Przy okazji w niedziele przedyskutujemy sprawe ponownego wystepu na turnieju 1 maja (ten sam co w zeszlym roku). Tym bardziej zapraszam wszystkich chetnych - na kazym etapie zaawansowania. Kazdy powod jest dobry zeby zaczac pozbywac sie zimowego tluszczu albo po prostu wypic pifko po gierce...
Pozdrawiami i z pilkarskim czuwaj,
Piotr
Przy okazji w niedziele przedyskutujemy sprawe ponownego wystepu na turnieju 1 maja (ten sam co w zeszlym roku). Tym bardziej zapraszam wszystkich chetnych - na kazym etapie zaawansowania. Kazdy powod jest dobry zeby zaczac pozbywac sie zimowego tluszczu albo po prostu wypic pifko po gierce...
Pozdrawiami i z pilkarskim czuwaj,
Piotr
chodzi o to miejsce:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... cy1Vbmllcw__
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... cy1Vbmllcw__
Re: pilka w walfer w niedziele o 17-tej
To są dobre i odpowiednie argumenty <mrgreen> każdego mogą skusickaszub_kaszub pisze:Kazdy powod jest dobry zeby zaczac pozbywac sie zimowego tluszczu albo po prostu wypic pifko po gierce...
Pogoda chyba nie będzie taka zła. Niech ktoś przyniesie piłkę!wojtek pisze:Podobno w niedzielę ma być zimno i deszczowo, ale jeśli ta prognoza się nie sprawdzi, to chętnie przyjadę.
I dla wszystkich, którzy pierwszy raz, link do dyskusji, gdzie na wszelkie sposoby wytłumaczono jak dojechać i znaleźć:
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1070
Ja dzis jednak nie dolacze. Dla mnie to jednak jeszcze nie jest "pilkarska" pogoda, choc, jak wiadomo, naleze raczej do zmarzluchow. Jesli to cokolwiek wnosi do tematu, to chce tylko doniesc, ze na polnocy jest wyjatkowo paskudnie – deszcz miesza sie ze sniegiem i gradem. Nie mam pojecia co prawda, czy chmury pedza na poludnie i jakie ma to znaczenie dla pogody w Walfer za godzine, ale ja wysciubiac nosa z domu dzis nie mam zamiaru <pada>
Podbijam temat.
W niedziele jak zwykle o 17-tej w Walfer. Omowimy tez sprawe ewentualnej gry na turnieju 1 maja. I tylko bez wymowek typu: w niedziele rano o 10 padal deszcz wiec myslalem, ze trawa bedzie mokra...
No i zdaje sie, ze nasi trampkarze tez beda mieli trening, wiec moze na koniec jakas gierka kontrolna
W niedziele jak zwykle o 17-tej w Walfer. Omowimy tez sprawe ewentualnej gry na turnieju 1 maja. I tylko bez wymowek typu: w niedziele rano o 10 padal deszcz wiec myslalem, ze trawa bedzie mokra...
No i zdaje sie, ze nasi trampkarze tez beda mieli trening, wiec moze na koniec jakas gierka kontrolna
Turniej 1 majowy
Właśnie wyczytałem, że termin zgłaszani upływa 23.04 i do zgłoszenia trzeba dołączyć dowód wpłaty 12 Euro od zawodnika (max 12). Wygląda na to, że trzeba się sprężać. Dla uproszczeni proponuję, żeby jedna osoba zapłaciła za ekipę i nas zgłosiła.(KAszub ?)
Kaszub - Ty chyba nad tym najlepiej panujesz kto jest chętny ?
Ja w każdym razie potwierdzam swój akces.[/list]
Kaszub - Ty chyba nad tym najlepiej panujesz kto jest chętny ?
Ja w każdym razie potwierdzam swój akces.[/list]