Jak w temacie. Dla nie zorientowanych dodam, ze chodzi o cotygodniowe spotkania milosnikow, tego co w naszym wydaniu mozna by teoretycznie nazwac pilka nozna, w Walferdange.
A tak naprawde, to to jak tak dalej pojdzie to juz wkrotce zalozymy swoja polonijna druzyne i bedziemy z nia objezdzali swiat... Moze na wiosne zorganizujemy jakis mecz miedzynarodowy? Zdaje sie, ze zglaszali sie do mnie juz raz Grecy z zapytaniem.
Na pewno o 15.00 w najblizsza niedziele. Tym bardziej, ze tak ustalilismy ostatnio i nie ma sensu teraz wprowadzac zamieszania. Ale mysle, ze mozemy to przedyskutowac po meczyku. Moze chociaz wpadnij troche pozniej?
No, to bedzie nas dwoch spoznionych, bo ja mam nadzieje byc tym razem i na tenisie i na pilce w Walfer.
Przy okazji – czy zawieszacie na sezon zimowy rozgrywki w Walfer czy jest jakas alternatywna koncepcja? (pilka halowa, konkurs lepienia balwanow na murawie Prąs Ąri Cątr a w razie braku sniegu – rozgrywki w pilce blotnej??)
MaWi pisze:
Przy okazji – czy zawieszacie na sezon zimowy rozgrywki w Walfer czy jest jakas alternatywna koncepcja? (pilka halowa, konkurs lepienia balwanow na murawie Prąs Ąri Cątr a w razie braku sniegu – rozgrywki w pilce blotnej??)
o i wiem to na Kockelscheuer jest więcej niż jedno lodowisko...., a na trawie zawsze można strategię obmyślać i ćwiczyć na "sucho" :P
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
minka pisze:przeciez sa tu druzyny hokejowe. to na czym oni cwicza?
No, wlasnie tam, gdzie napisala kaja....ale to lodowisko, to nie jest jedyne w Luxie.... <bezradny> ...trzeba by zajrzec do jakiegos starego watku albo starej linkowni - pmietam, ze "tam" byla o tym mowa...
mysle, ze jak ludzie powracaja z listopadowych swiat to na najblizszym spotkaniu trzeba bedzie przedyskutowac te sprawe. ja na razie zadnego konkretnego pomyslu nie mam.