Piłka nożna w niedzielę?
Piłka nożna w niedzielę?
Proponuję, tylko na tą niedzielę, tymczasowe przeniesienie rozgrywek piłki nożnej z Walfer na fantastyczne, nowe boisko w Itzig (plateau, rue des Promenades). Miejscowość znajduje się kilka kilometrów na południe od stolicy, blisko Howaldu i Hesperange.
Godzina 15.00 !!!
Obok piękny, nowy plac zabaw. Wszyscy chętni mile widziani.
Do zobaczenia.
Godzina 15.00 !!!
Obok piękny, nowy plac zabaw. Wszyscy chętni mile widziani.
Do zobaczenia.
Planujemy zorganizować wspólne "pogrywanie w nogę" na jakiejś sali gimnastycznej. Jest kilku chętnych na taką rozrywkę, ale problem leży w znalezieniu odpowiedniego miejsca i zebrania wystarczającej ilości osób. Dochodzi jeszcze do tego kwestia ustalenia odpowiedniego dla wszystkich terminu...
Ale jestem dobrej myśli Wstępnie zainteresowanych jest około dziesięciu osób, więc jeżeli ktoś chce się jeszcze dołączyć, to proszę o zgłaszanie się, najlepiej w tym wątku.
Ale jestem dobrej myśli Wstępnie zainteresowanych jest około dziesięciu osób, więc jeżeli ktoś chce się jeszcze dołączyć, to proszę o zgłaszanie się, najlepiej w tym wątku.
Super inicjatywa <brawo>wojtek pisze:jeżeli ktoś chce się jeszcze dołączyć, to proszę o zgłaszanie się, najlepiej w tym wątku.
Wojtek, ja z synem chetnie sie dolacze, jezeli to bedzie nie pozniej niz 15-ta w niedziele.
Miejscowy trener siatkowki i nauczyciel wf-u(Polak) powiedzial, ze najlepiej jest napisac do gminy, na terenie ktorej sie mieszka. Twierdzi on, ze czasami pomagaja w znalezieniu wolnej sali.