Ja bym byl zainteresowany powrotem mini busem z Wasserbillig do Luxembourga, poniewaz rano niema jak sie dostac do Lux i przez to sie zastanawiam nad wybraniem sie na wieczor polski. No kolejna sprawa jezeli by byl mini bus to jaki koszt podruzy?
Kochani,
koszt to z Wasserbillig pod wskazany adres w 10 euro od osoby i organizuje to Flexibus .tel.80021010 rezerwujcie miejsca.!
odbior spod restauracji. Ja zamowilam na 3.00 powrot. Ale jak bedzie nas wiecej i zdecydujemy wczesniej wracac to bedzie nam latwiej zmienic godzine powrotu.
Mozecie rowniez zamowic tam i powrot 15 euro od osoby, zabieraja spod miejsca zamieszkania.
Mam nadzieje na super zabawe!
pozdrawiam
jola
Jak nie bede mial innego wyboru to chybaa tak. Ja naleze do tych osob co potrafia sie bawic do bialego rana. Jezeli na czas dzisiejsz znajdzie sie choc jedna osoba ktora zadeklaruje, zewytrzyma do 6 rano, to moge tak dlugo dostac. Bo gdzies ok. 6.30 mam pierwszypociag do Lux city.
No,Aniu ja tylko tak asekuracyjnie...licze po cichu na super szalenstwo ,uwielbiam dobre zabawy i ludzi co sie umieja bawic (Kio).
Mi tez niewiele trzeba... tylko dobre towarzystwo <lol>
jola
Cześć, również wybieram się na to spotkanie. Jestem tutaj od tygodnia i trudno mi się jeszcze odnaleźć w pewnych sprawach.
Mam problemy ze znalezieniem dokładnego adresu oraz na którą jest ta impreza?
Troche sie te watki pogubily – jest ich kilka i sa w roznych forach (hmmm... moze tak LuxTeam zrobilby z tym porzadek, hę?). W kazdym razie ten z adresem knajpki w Wasserbillig znajdziesz tu: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=2119