Dyskoteka w Luksemburgu
Dyskoteka w Luksemburgu
Witam,
Czy wiecie, gdzie mozna znalezc prawdziwa dyskoteke w Luksemburgu? Tzn. z oddzielnym dancefloorem, gdyz te, ktore widzialem dotychczas przypominaly raczej "standing party", gdzie grupa ludzi dyskutowala sącząc piwko. To nieco przygnębiające. Czy udalo Wam się znaleźć cos na kształt aktywnej imprezy tanecznej z fajną muzyką? Jeżeli tak, dajcie znać :-)
Pozdrawiam, Mariusz
Czy wiecie, gdzie mozna znalezc prawdziwa dyskoteke w Luksemburgu? Tzn. z oddzielnym dancefloorem, gdyz te, ktore widzialem dotychczas przypominaly raczej "standing party", gdzie grupa ludzi dyskutowala sącząc piwko. To nieco przygnębiające. Czy udalo Wam się znaleźć cos na kształt aktywnej imprezy tanecznej z fajną muzyką? Jeżeli tak, dajcie znać :-)
Pozdrawiam, Mariusz
best regards, Mariusz
- kajapapaja
na rue Hollerich, ale troche za tzw "zagłebiem dyskotekowym" jest ukryte w głebi podwórka....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
Muko Muko jest chyba na Limperstbergu, nie?
a mnie chodzi o takie cos chyba na A, co jak się dalej rue de Hollerich od dworca w kierunku na Hollerich idzie - takie trochę w głebi podwórka ukryte
a mnie chodzi o takie cos chyba na A, co jak się dalej rue de Hollerich od dworca w kierunku na Hollerich idzie - takie trochę w głebi podwórka ukryte
eurokraci.eu
eurokraci.eu
- kajapapaja
- kajapapaja
witam forumowiczow, podpinam sie pod temat i mam pytanie tj czy istnieje w luksemburgu dyskoteka w klimacie podanym w linku https://www.youtube.com/watch?v=9Uxh5HiqhRg ? z gory dzieki
To chyba by trzeba zgonic wszystkich z calego panstwa a ci jak wiadomo zajeci sa grilowaniem w ogrodkachdarek9999 pisze:witam forumowiczow, podpinam sie pod temat i mam pytanie tj czy istnieje w luksemburgu dyskoteka w klimacie podanym w linku https://www.youtube.com/watch?v=9Uxh5HiqhRg ? z gory dzieki
A na powaznie tez bym sie chetnie dowiedzial gdzie, cos takiego jest - chociaz predzej bedzie to za granicami tego cudownego Ksiestwa.....
no wlasnie w Holandii jest cos w podobnym klimacie https://www.youtube.com/watch?v=wzwUY9kG3Wc bylem tam kilka razy-jak dla mnie mega
-