Rozrywka w miescie Luxemburg

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
misio

Post autor: misio »

Janek_W pisze:Czesc!

Nie piszcie mi o jakichs tanich dziwkach za 50 euro. Nie to mam na mysli w kwestii rozrywki. Ciekaw jestrem, czy sa tam lokale w ktorych mozna sie pobawaic. To znaczy posluchac muzyki, potanczyc. Nie chodzi mi o zwykle puby i nasiadowy przy piwie.

Pozdrawiam

Jan W
VIP, Urban, Tube. Jest jeszcze jeden, ale zapomnialem nazwy, choc tam raczej "szkola europejska" przesiaduje - jak wejda.

A i Byblos, tam to praktycznie 24h. I polecana L'Elite.
Agata

Post autor: Agata »

Janek_W pisze:Czesc!

Nie piszcie mi o jakichs tanich dziwkach za 50 euro. Nie to mam na mysli w kwestii rozrywki. Ciekaw jestrem, czy sa tam lokale w ktorych mozna sie pobawaic. To znaczy posluchac muzyki, potanczyc. Nie chodzi mi o zwykle puby i nasiadowy przy piwie.

Pozdrawiam

Jan W

Drogi Janku,
jesli pytasz o Polki w Luxemburgu, czyli jak to sie wyraziles, czy sa one 'Przystepne, czy patrzace na Polakow z gory?' to mysle, ze po doborze slownictwa - niezbyt wyszukanego jak na zrobienie na kobietach wrazenia (to te Twoje 'tanie dziwki' jesli nie wiesz, co mam na mysli - to chyba wiekszosc z nich (nas) bedzie patrzec z gory... na Ciebie...

A tak swoja droga, to wydanie 50 euro na chwile przyjemnosci to dla Ciebie nic? Gratuluje zasobow finansowych :p

Pozdrawiam i zycze wielu rozrywek, cokolwiek to znaczy...
Agata
Joey

Post autor: Joey »

muko muko jest dobre :)
misio

Post autor: misio »

Joey pisze:muko muko jest dobre :)
O wlasnie to jest to, ktorego nazwy zapomnialem :)
ODPOWIEDZ