od sierpnia bede mieszkac w lux...wiec chialam sie spytac czy jest tutaj duzo osob w wieku okolo 24 )), ktore moze organizuja razem jakies wypady na imprezy
pozdrawiam wszystkich
taaak, my "starzyki" to ino w ten w brydz ciupiemy, gdzie jedynym wysilkiem jest rozdanie kart ale za to frajdy tyle samo
a tak wogole to wlasnie dzis skonczyla sie moja mlodosc. Niedzwiecki odchodzi z Trojki. Nie bedzie juz prawdziwej listy, ktora zaczynalem sluchac 25 lat temu na Kasprzaku TK 2500 ... ech ...
Nie boj zaby – dla innych tez sie dzis skonczyla mlodosc – wraz z odejsciem Ingmara Bergmana z ziemskiego padolu. O ile oczywiscie ktos z "mlodych" jeszcze pamieta, kto to taki ten Bergman byl
marcin pisze:taaak, my "starzyki" to ino w ten w brydz ciupiemy, gdzie jedynym wysilkiem jest rozdanie kart ale za to frajdy tyle samo
a tak wogole to wlasnie dzis skonczyla sie moja mlodosc. Niedzwiecki odchodzi z Trojki. Nie bedzie juz prawdziwej listy, ktora zaczynalem sluchac 25 lat temu na Kasprzaku TK 2500 ... ech ...
o rany!... ja też na Kasprzaku słuchałam, pamietam że tata załatwił spod lady tą eksportową wersję...
A widzisz moj drogi... ELEVATOR w momencie pisania przez Ciebie tego postu wlasnie przestawal istniec a ja bylem swiadkiem tego wydarzenia jako osoba tam pracujaca...
Ale byla pozegnalna impreza... Skonczyla sie w niedziele okolo 11.00 rano