Festiwal Jabłek w Steinsel
- kajapapaja
Festiwal Jabłek w Steinsel
jabłka świeże, smażone, gotowane, zbierane, zrywane, soczek ..... do wyboru do koloru, a wszytsko na www.steinsel.lu (lub www.station.lu) 

Byłaś?...świetna impreza, prawda?...Powtarzają jeszcze raz w nadchodzący weekend (jak bedzie pogoda, to chcę zrobić reply...)...atmosfera piknikowa, sielska...
) A jabłuszka...pycha!!!...Ja kupiłam w zeszłym tygodniu w sumie coś 18 kg, złożyłam w piwnicy, ale takie pyszne, że szybko znikają, więc będę musiała uzupełnic chyba zapasy na zimę
)

- kajapapaja
no wlasnie chcialabym tez zrobic maly zapasik...
wybierasz się jeszcze raz? to może spiknijmy się jakoś?
wybierasz się jeszcze raz? to może spiknijmy się jakoś?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
no nie byłam bo w zeszła niedziele pojechaliśmy na orzechy 
więc teraz pora na jabłuszka, bo nie ma jak te ogrodowe, a nie ze sklepu nie wiadomo jakiej prowieniencji...

więc teraz pora na jabłuszka, bo nie ma jak te ogrodowe, a nie ze sklepu nie wiadomo jakiej prowieniencji...
eurokraci.eu
eurokraci.eu