Śmieszne filmiki
Nie, no chyba nie. Co do Maslowskiej – no, coz, jest popieprzona jak zajac w marcu, ale taka jest jej funkcja spoleczna i w sumie dobrze, ze ja spelnia (zupelnie przy okazji – mysle, ze jej publiczna obecnosc jest waznym glosem w jakze popularnej na polska.lu dyskusji "elyta kontra reszta swiata"; lub odwrotnie – "reszta swiata kontra elyty" ). No i Anja Rubik, ktora pokazala, ze ma do siebie dystans. Czy zrobila to, bo ma rzeczywiscie dystans, czy zrobila to wylacznie dla swojego wizerunku medialnego – w sumie mnie osobiscie jest to obojetne. Najwazniejsze, ze dobrze sie bawilem. A, no i urocze jest sluchanie tych dwoch pan na raz, z ktorych kazda ma inna wade wymowy. W ogole uwielbiam ludzi z wadami wymowy – to takie slodkie, szczegolnie u kobiet (a, niech bedzie, ze jestem meska szowinistyczna swinia; moze jestem, tylko o tym nie wiem? ).IronBone pisze:Wywalić i zbanować
A skoro juz o temacie "elyt" mowa - pierwszy filmik; dla mnie osobiscie miałki, ale zeby nie bylo, ze polska.lu to tylko dla elyt – zostawiam, by nie pojawily sie komentarze, ze tylko to co mnie sie podoba zostaje, a reszta – wypad z baru <mrgreen>
1.IronBone pisze:Chodziło mi o to, że ten post jest tylko by, jakiś naiwny zalogował się wysłał im SMS za 3 zł (a jak znam życie na tym się nie skończy).
No i jaki to ma związek z Luksemburgiem?
https://www.youtube.com/watch?v=-1-z48cJDbc
2.
https://www.youtube.com/watch?v=9aau_Gyo7hM
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
a pomukl to gdzie ?MaWi pisze:Gabrjelu, dzieki! To, zeby bylo "niekomercyjnie", ale jednak zeby filmiki zostaly, to post powyzej edytuje, ale linki do youtuba zostawiam. Wiem, ze z Luksemburgiem wiele wspolnego nie maja, ale nie ograniczajmy sie wylacznie do Lux-grajdolka, bo nas potem krytykowac beda <mrgreen>
A to to moze zrobic tylko autorka watku. Jestem przekonany, ze niejaka Aliska bedzie ci za to tak wdzieczna, ze na pewno dorzuci ci POMUKa!gabrjel pisze:a pomukl to gdzie ?MaWi pisze:Gabrjelu, dzieki! To, zeby bylo "niekomercyjnie", ale jednak zeby filmiki zostaly, to post powyzej edytuje, ale linki do youtuba zostawiam. Wiem, ze z Luksemburgiem wiele wspolnego nie maja, ale nie ograniczajmy sie wylacznie do Lux-grajdolka, bo nas potem krytykowac beda <mrgreen>
MaWi pisze:A to to moze zrobic tylko autorka watku. Jestem przekonany, ze niejaka Aliska bedzie ci za to tak wdzieczna, ze na pewno dorzuci ci POMUKa!gabrjel pisze:a pomukl to gdzie ?MaWi pisze:Gabrjelu, dzieki! To, zeby bylo "niekomercyjnie", ale jednak zeby filmiki zostaly, to post powyzej edytuje, ale linki do youtuba zostawiam. Wiem, ze z Luksemburgiem wiele wspolnego nie maja, ale nie ograniczajmy sie wylacznie do Lux-grajdolka, bo nas potem krytykowac beda <mrgreen>