Rolki
- kajapapaja
Rolki
Czy ktoś wie, czy w Lux jest jakieś miejsce, tor do rekreacyjnej jazdy na rolkach?
Zbliżają się jesienne słoty (namiastke mielismy na początku tygodnia), a po deszczu jeździć się nie da....
Wiem - zimną to lepiej łyżwy, ale wbrew pozorom są drobne różnice w jeździe na łyżwach i na rolkach.
Zbliżają się jesienne słoty (namiastke mielismy na początku tygodnia), a po deszczu jeździć się nie da....
Wiem - zimną to lepiej łyżwy, ale wbrew pozorom są drobne różnice w jeździe na łyżwach i na rolkach.
Ja znam dobre miejsce
Obok drogi z Grevenmacher do Echternach jest dluuuga i prosta sciezka rowerowo-rolkowa. Obok rzeka i jest pieknie <okok>
- kajapapaja
tomi, lae ja coś pod dachem bym chciała - fajneścieżki to i na Kirchbergu znajdziesz
a swoją drogą tak się ekshibicjonuj za bardzo :P, bo jeszcze się jakaś znajdzie... <roll> <evil>
a swoją drogą tak się ekshibicjonuj za bardzo :P, bo jeszcze się jakaś znajdzie... <roll> <evil>
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
- kajapapaja
- kajapapaja
ooo widzisz - czekam na wieści i dzięki...
a na razie (po powrocie z urlopu) poćwiczymy na lodowisku
a na razie (po powrocie z urlopu) poćwiczymy na lodowisku

eurokraci.eu
eurokraci.eu