PLEBISCYT NA SPORTOWCA ROKU
Stowarzyszenie Sport.lu a.s.b.l. ogłasza plebiscyt na najlepszego polskiego sportowca 2012 roku w Wielkim Księstwie Luksemburg.
Kandydatów mogą zgłaszać stowarzyszenia, instytucje jak i osoby prywatne.
Prosimy o przedstawienie pisemne osiągnięć sportowych zgłaszanej osoby w terminie do 15 stycznia 2013 roku.
Termin, szczegóły jak i przebieg samego głosowania będzie udostępniony na naszej stronie http://sportlu.osa.pl/
Pozdrawiamy
Zarząd Stowarzyszenia Sport.Lu
PLEBISCYT NA SPORTOWCA ROKU 2012
błąd strony www.sportlu.osa.pl
Nie wiem jak u Was,
ale u mnie coś baardzo długo ładuje się strona www podana w linku, coś nie tak jest ze skryptem tej strony.
po 5 minutach czekania stwierdzam że załadowała się tylko góra strony, nic więcej...
ale u mnie coś baardzo długo ładuje się strona www podana w linku, coś nie tak jest ze skryptem tej strony.
po 5 minutach czekania stwierdzam że załadowała się tylko góra strony, nic więcej...

Strona probuje ladowac cos z imageshack.us, i kompletna klapa. Najlepiej wywalic ze stron internetowych ladowanie roznych smieci / reklam / trackers, itd.
Gdzie moge znalezc liste sportow? Czy tylko te ujmowane w olimpiadzie? Bo kolega B sie wyroznia w wielu sportach ale akurat nie tych olimpijskich.
Gdzie moge znalezc liste sportow? Czy tylko te ujmowane w olimpiadzie? Bo kolega B sie wyroznia w wielu sportach ale akurat nie tych olimpijskich.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
-
Halo Digi..
Zglos poprostu kandydata .mozesz tutaj na polska.lu albo na prywa w sport.lu pod tekstem .. Lista sportowcow bedzie tworzona jak bedzie odpowiednia ilosc zgloszen .. po 15 stycznia 2013 Jakich znasz i obojetnie w jakiej dyscyplinie sportowej .. Wazne zebys mial wiarygodne wyniki sportowe na skale Luxemburga.
Nasz Andrzej juz znajdzie na Twoje propozycje recepte.
Pozdrawiam starego znajomka
Adam:)
Szybkosc serwera poprawilem..
Nieraz jest wolny .. Trzeba wtenczas wkraczac z nozem i widelcem:)
A
Zglos poprostu kandydata .mozesz tutaj na polska.lu albo na prywa w sport.lu pod tekstem .. Lista sportowcow bedzie tworzona jak bedzie odpowiednia ilosc zgloszen .. po 15 stycznia 2013 Jakich znasz i obojetnie w jakiej dyscyplinie sportowej .. Wazne zebys mial wiarygodne wyniki sportowe na skale Luxemburga.
Nasz Andrzej juz znajdzie na Twoje propozycje recepte.
Pozdrawiam starego znajomka
Adam:)
Szybkosc serwera poprawilem..
Nieraz jest wolny .. Trzeba wtenczas wkraczac z nozem i widelcem:)
A
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Strona
Przed chwilą byłem na stronie sport.lu i spokojnie mi się otwierała. Natomiast szczegóły plebiscytu będą tam dopiero wkrótce.
Kandydaci mogą reprezentować dowolną dyscyplinę sportową tak indywidualną jak i drużynową i nie ma tu żadnych ograniczeń.
Pozdrawiam
Kandydaci mogą reprezentować dowolną dyscyplinę sportową tak indywidualną jak i drużynową i nie ma tu żadnych ograniczeń.
Pozdrawiam