Turniej piłkarski dla dzieci
- kajapapaja
Nad Weimerskirch wisza chmury i też słychać pogrzmiewania aczkolwiek piorunów nie widać
Do sąsiada Portugalczyka przyjechała tajemnicza dostawa prosto z Portugalii :>
ale czy to oznacza poprawę / zmianę pogody?
Do sąsiada Portugalczyka przyjechała tajemnicza dostawa prosto z Portugalii :>
ale czy to oznacza poprawę / zmianę pogody?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Jak nie padalo tak nie pada. A nawet jakby troche ucichly te grozne pomruki z nieba. Przyszla wlasnie moja zona z pracy i powiedziala, ze burza przejdzie bokiem. A skoro ona tak powiedziala, to znaczy, ze przejdzie bokiem, bo ona zawsze ma racje <mrgreen>
Ja juz nie bede wiecej nadawal, chyba, zeby sie zaczela ulewa, to wtedy napisze malego newsika, OK?
Ja juz nie bede wiecej nadawal, chyba, zeby sie zaczela ulewa, to wtedy napisze malego newsika, OK?
Biorac pod uwage ewentualny czas dojazdu my juz musimy decydowac... Majac na wzgledzie to co piszecie, i to co u nas za oknem (chmury, blyskawice i deszcz) - pasujemy.
Mam nadzieje, ze jesli jakims cudem u Was zaraz nie lunie, to znajdzie sie jakas zyczliwa dusza, ktora dopilnuje by dzieciaki nie polamaly sobie niczego.
Dzieki za zrozumienie i do niedzieli!
Milego weekendu!
F.
Mam nadzieje, ze jesli jakims cudem u Was zaraz nie lunie, to znajdzie sie jakas zyczliwa dusza, ktora dopilnuje by dzieciaki nie polamaly sobie niczego.
Dzieki za zrozumienie i do niedzieli!
Milego weekendu!
F.
- kajapapaja
uprzejmie donosze spod Kirchbergowa ( a dokładnie z centrum Weimerskirch) że tu nie pada
eurokraci.eu
eurokraci.eu
No, widzisz! I teraz wstyd! Bo na boisku w Walfer spotkala sie waleczna druzyna naszych juniorow niemal w komplecie i ostro potrenowali pod czujnym okiem jednego z naszych zyczliwych luksemburskich kolegow (ktoremu bardzo niniejszym dziekujemy). Wygonil nas dopiero deszcz... o 20.15! Gralo sie super a kibicowalo jeszcze lepiej.felo pisze:No coz MaWi, jak to u nas mowia, teraz to juz po ptokach
Slaby ze mnie meteorolog...
Bedziesz wiec musial odrobic w niedziele w dwojnasob!
Moi drodzy,
Na następny trening przyjadę dopiero pod koniec. Mam nadzieję, że dogracie wszsystkie szczegóły rozstawień, taktyki, zmian itp.
Dostałam wiadomości od organizatorów. Umieszczę je niżej, poniewaz jeszcze chciałam podziękowac kaszubowi za pomoc w tłumaczeniu z angielskiego na francuski, czy włoski, a może sportowy język W każdym razie nasza starsza druzyna jest w grupie średniej, czyli 9-10 latków.
Dla pewności wyslę to pismo do wszystkich jeszcze mailem.
Plan d'accès pour se rendre au terrain synthétique de MUNSBACH
http://www.fc-munsbach.com/sitemap.htm
Le tournoi édition 2007 des enfants débutera à 9h00
Nous vous prions d'être présent au terrain de MUNSBACH à 8h30 précises pour l'enregistrement de votre équipe, et la distribution des tickets, t-shirts, et du programme.
L'accueil se fera à la table de marque et nous n'accepterons que les RESPONSABLES d'équipe à cette table.
La remise des coupes et des médailles est "prévue" aux environs de 17h00.
Buvette et grillade toute la journée
Bienvenue aux familles . . .
Nous disposerons d'une antenne sécurité, ambulance et premier soins.
N'oubliez pas la crème solaire, les casquettes etc ...
Le FC EUROPA VOUS REMERCIE POUR PARTICIPATION
Jean-Louis CALDOGNETTO
Na następny trening przyjadę dopiero pod koniec. Mam nadzieję, że dogracie wszsystkie szczegóły rozstawień, taktyki, zmian itp.
Dostałam wiadomości od organizatorów. Umieszczę je niżej, poniewaz jeszcze chciałam podziękowac kaszubowi za pomoc w tłumaczeniu z angielskiego na francuski, czy włoski, a może sportowy język W każdym razie nasza starsza druzyna jest w grupie średniej, czyli 9-10 latków.
Dla pewności wyslę to pismo do wszystkich jeszcze mailem.
Plan d'accès pour se rendre au terrain synthétique de MUNSBACH
http://www.fc-munsbach.com/sitemap.htm
Le tournoi édition 2007 des enfants débutera à 9h00
Nous vous prions d'être présent au terrain de MUNSBACH à 8h30 précises pour l'enregistrement de votre équipe, et la distribution des tickets, t-shirts, et du programme.
L'accueil se fera à la table de marque et nous n'accepterons que les RESPONSABLES d'équipe à cette table.
La remise des coupes et des médailles est "prévue" aux environs de 17h00.
Buvette et grillade toute la journée
Bienvenue aux familles . . .
Nous disposerons d'une antenne sécurité, ambulance et premier soins.
N'oubliez pas la crème solaire, les casquettes etc ...
Le FC EUROPA VOUS REMERCIE POUR PARTICIPATION
Jean-Louis CALDOGNETTO
Danka