Witam witam
Milo slyszec, ze jest ktos jeszcze zainteresowany gra w kosza:)
Sam szukam jakiejs ekipy, niestety bezskutecznie ;/
Ale moze jakby bylo nas juz dwoch to byloby latwiej
Podobno ktos, gdzies pogrywa...ale trudno namierzyc te osoby ;/
a owszem pogrywa sie i to sporo :-)). Co czwartki w Trybunale, a ponadtow w piatki i w sobote w tym samym miejscu, z tym ze wtedy juz przychodzi znikoma liczba osob. Czasami tez w terenie a to na zasadzie ad hoc.
a czy żeby zagrać w Trybunale trzeba być z Trybunału czy "wystarczy" Parlament ? bo chętnie bym zagrał. Wprawdzie od paru lat przerzuciłem się na nożną, ale mam niedosyt kosza ... jest szansa się wkręcić ?
Witam,
Ja niestety nie dzialam w zadnej organizacji unijnej i z tego co pisano w poprzednim poscie (ktory umiescilem nt. kosza) to bedzie ciezko sie tam dostac...
Ale moze jest jakas szansa ??:)
Aby wejsc do TS, a co za tym idzie na kosza, potrzeba badga z ktorejkolwiek instytucji, ale uwaga badga 'pracowniczego' a nie ' rodzinnego'.
W wypadku nie posiadania takowego trzeba znalezc kogos z TS coby wpisal jako wizytora. Jest to mozliwe, ale niezwykle trudne, gdyz Ci koledzy z TS co przychodza na kosza sa juz 'obstawieni'.
No niestety takowego badga nie posiadam
Rozumiem, ze jedna osoba moze jedna wpisac, stad te ograniczenia...
Ale skoro w sobote takie pustki...to moze sie znajdzie jakis dobry kolega/kolezanka co by przygarn-al(-ela) biednego koszykarza na sale.