Witam,
tym razem oglaszam, ze uzgodnilismy zgloszenie polskiej druzyny do turnieju ktory 1 maja odbedzie sie na Gasperich. Mamy juz 8/9 potwierdzonych zawodnikow z grupy ktora spotyka sie w niedziele w Walfer:
1) szymbi
2) mawi
3) Rafal
4) j23 (?)
5) j23 junior
6) Kuba
7) Bogdan
8 ) jespere
9) no i ja
Brakuje jeszcze 3/4 zawodnikow. Dwie osoby potwierdza prawdopodobnie jutro/wtorek, wiec wtedy pozostaloby jedno/dwa miejsca (no ale moga byc nawet 4). Chetni najlepiej niech zglosza zainteresowanie w tym watku.
Dodam, ze koszt zapisania to 12 euro od osoby. No i trzeba by byc mniej wiecej od ok 10.00 do popoludnia (to w zaleznosci od naszych sukcesow )
Nazwa zespolu przejeta od naszego sponsora medialnego ( a moze i wiecej <lol> ) to polska.lu
Witam serdecznie!
Chetnie zglosze sie z Wami, o ile mnie zaakceptujecie
Gralem z Wami co prawda tylko raz, ale to sie nadrobi, bo teraz jestem juz w Luxie na dluzej
Pozdrawiam
Zgłaszam swoją kandydaturę jako gracz rezerwowy, bo na pełny wymiar czasowy się nie nadaję
Jak na 15 min przed końcem meczu któryś zawodnik nie wytrzyma tempa gry to wtedy (i tylko wtedy) go mogę zmienić, bo jedynie na tyle moja kondycja fizyczna mi pozwoli
Wielkie dzieki za zgloszenia! Najpozniej jutro wieczorem postaram sie wszystkim potwierdzic zglosznie.
Oczywiscie mozna w dalszym ciagu sie zglaszac, bo zawsze ktos moze nagle z jakis powodow zrezygnowac.
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za zgloszenia gotowosci do grania! Druzyna jest juz zgloszona ale jak sie okazuje mamy jeszcze czas zeby podac ostateczna liste zawodnikow. W takim razie proponuje wszystkim tj. zarowno stalym bywalcom jak i nowym zainteresowanym (szczegolnie serdecznie zapraszam!), aby sie spotkac w niedziele o 16.00 w Walfer na pilce, a i pozniej dla zainteresowanych na pifku w pobliskim pubie przy klubie sportowym (zimny browar po 1,50 eur ).
<gol> <gol> <gol> <pifko> <pifko> <pifko> <gol> <gol> <gol> <piwo> <piwo> <piwo>
A propos, czy dopisac nowych kolegow do naszej grupy pilkarskiej na forum?
Bardzo dobry meczyk wypadl nam w niedziele
Oby przez caly sezon dopisywala nam taka frekwencja to bedzie bardzo dobrze
Szkoda, ze bar wczoraj zamkniety byl... no, ale co sie odwlecze to nie uciecze
No wlasnie, frekwencja byla rewelacyjna. Zwlaszcza duza liczba nowych graczy.
Wracajac do turnieju to jak obiecalem podaje adres stadionu:
Stade "Emile Bintner",
rue Jacques Stas (na koncu ulicy)
Luxemburg-Gasperich
Dalsze szczegoly pod koniec tygodnia. W kazdym razie zapraszamy w najblizsza niedziele do walfer.
A i jeszcze najbardziej aktualna lista zawodnikow:
1) szymbi
2) mawi
3) Rafal
4) j23
5) j23 junior
6) Kuba
7) Bogdan
8 ) Jurek
9) Michal M.
10) ryba
11) Krzysztof
12) no i ja
Jeszcze raz wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy sie zglosili, prosze stay tuned, bo jak to zwykle bywa wypadki sie zdazaja i nagle konieczna bedzie rotacja. Mysle, ze w niedziele juz ustalimy wszystko ostatecznie.