Salsa
-
Niby się nie liczy, ale ja np nie znam żadnego w lux, więc dlatego pytam bo z samej dyskusji a la towarzystwo się liczy (co jest oczywiście prawdą) nic nie wyjdzie jak się nazwa miejsca nie pojawi
Tak serio to miejsce się też liczy jeśli chcesz potańczyć. Ja może już na starość wybredna się robię, ale fajnie jak na salsotece jest przyjemna i niezobowiązująca do bycia mistrzem tańca atmosfera (vide Tygmont warszawski).
Tak serio to miejsce się też liczy jeśli chcesz potańczyć. Ja może już na starość wybredna się robię, ale fajnie jak na salsotece jest przyjemna i niezobowiązująca do bycia mistrzem tańca atmosfera (vide Tygmont warszawski).
Niemożliwe !!!!! Zastrzegam sobie ekskluzywność <wnerw>irja28 pisze:Ja może już na starość wybredna się robię
irjo w wyszukiwarce "salsa" daje kilka miejsc (nie tylko szkoły) oraz ksywki osób zainteresowanych salsą, niektórzy z nich chyba rzadko piszą tutaj, ale na pewno można im wysłać PW i ew mail oraz nawet ożywić temat to autorzy wpisów powinni być poinformowani
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
Polecam klub Atmosphere (dawny Bellani Club). W czwartki, od 22h, bardzo przyjemna atmosfera. Przed 22h prowadza tam kursy salsy. Adres: 1 rue Joseph Heintz (Hollerich).
Alternatywa - Brasserie de l'Arret (365 route de Longwy). Czasem tam jest nieco tloczno..
Kiedy imprezy oraz dalsze info o salsie w okolicy: www.salsanews.lu.
(Co sie zas tyczy crazy latin sensations - polecam)
Alternatywa - Brasserie de l'Arret (365 route de Longwy). Czasem tam jest nieco tloczno..
Kiedy imprezy oraz dalsze info o salsie w okolicy: www.salsanews.lu.
(Co sie zas tyczy crazy latin sensations - polecam)