Szanowni Czytelnicy,
jak zapewne zauważyliście, nasz portal przechodzi pewne przeobrażenia. Próbujemy rożnych wariantów i układów jego modułów tak, by podnieść czytelność, a zarazem nie zaniżyć jego wartości merytorycznej. Jeśli będziecie mieli jakiekolwiek uwagi odnośnie zaistniałych zmian, nie wahajcie się podzielić nimi z nami, po prostu dopisując do tego posta swoje komentarze.
Będziemy wdzięczni za wszelkie sugestie!
Jednocześnie pragniemy zaznaczyć, że przynajmniej do zamknięcia ankiety, nasze forum nie będzie modyfikowane. Nie chcemy bowiem wprowadzać zamieszania i powodować Waszego zakłopotania.
Zmiany, zmiany, zmiany...
Zmiany, zmiany, zmiany...
LuxTeam
[center]Witajcie,[/center]
Jestem b.zadowolony, ze tworzycie ten serwis.
Mam mala sugestie.
Jestem posiadaczem laptopa z 15,4" wyswietlaczem,co ogranicza wyswietlanie strony.
Duza czesc ekranu zajmuje mi baner ze zdjeciami i napisem "polska.lu".
Pomyslalem,ze warto go zmniejszyc lub usunac.
W mojej ocenie poprawi to czytelnosc serwisu.
Wszystkiego dobrego.
Eustachy.
[shadow=blue][/shadow]
Jestem b.zadowolony, ze tworzycie ten serwis.
Mam mala sugestie.
Jestem posiadaczem laptopa z 15,4" wyswietlaczem,co ogranicza wyswietlanie strony.
Duza czesc ekranu zajmuje mi baner ze zdjeciami i napisem "polska.lu".
Pomyslalem,ze warto go zmniejszyc lub usunac.
W mojej ocenie poprawi to czytelnosc serwisu.
Wszystkiego dobrego.
Eustachy.

Dziękujemy za sugestię. Sprawdzimy jakie byłyby najlepsze możliwości układu portalu tak, by na małych monitorach (rozumiemy, że wchodzi w grę rozdzielczość 800x600 ?) także pozostawał on czytelny. Jeśli uda nam się wypracować jakiś ciekawy kompromis pomiędzy prostym układem a atrakcyjnym wyglądem, z pewnością zastosujemy go w najbliższym czasie.
z poważaniem
LuxTeam
z poważaniem
LuxTeam
LuxTeam