Aktualizacja Listy Lekarzy
Aktualizacja Listy Lekarzy
Od dziś pod tym adresem: http://www.polska.lu/Lista_lekarzy_Lux.htm znaleźć możecie zaktualizowaną Listę Lekarzy. Dodaliśmy kilka nowych nazwisk, uzupełniliśmy brakujące dane, poprawiliśmy to i owo. Warto pamiętać, iż nasza Lista Lekarzy, nie jest ani formą reklamy ich usług ani też oficjalną rekomendacją polska.lu. To po prostu dane zebrane głównie... od Was samych: z Waszych odpowiedzi na forum w tematach związanych ze zdrowiem, z różnych innych, nazwijmy to "nieoficjalnych" źródeł. Dlatego też portal polska.lu nie bierze żadnej odpowiedzialności za zawarte w tej liście informacje. Prosimy o korzystanie z nich wyłącznie we własnym zakresie i na własną odpowiedzialność.
Jednocześnie chcieliśmy niezmiernie gorąco podziękować Agacie, która nie tylko jest autorką pomysłu stworzenia takiej listy, ale także od samego początku ją prowadzi i uzupełnia.
Jednocześnie chcieliśmy niezmiernie gorąco podziękować Agacie, która nie tylko jest autorką pomysłu stworzenia takiej listy, ale także od samego początku ją prowadzi i uzupełnia.
~–~–~–~–~
Redakcja
Redakcja
Chyba troche przy tej aktualizacji lista sie popsula, a przynajmniej jej widok....przegladam dentystow i widze, ze u niektorych mozna np. usunac znamiona, czy naczynka
...brak "kratek" i nie widac, gdzie jedna specjalizacja sie konczy, a druga zaczyna...
http://www.polska.lu/Lista_lekarzy_Lux.htm

http://www.polska.lu/Lista_lekarzy_Lux.htm
Bamaza, a mozesz napisac konkretnie u ktorych? To pomoze poprawic bledy.bamaza42 pisze:przegladam dentystow i widze, ze u niektorych mozna np. usunac znamiona, czy naczynka
Natomiast co do znikajacych kratek, to ich obecnosc zalezy od tego w jakiej skali oglada sie liste. U mnie w komputerze na przyklad moze sobie te liste powiekszyc lub pomniejszyc. Niestety wraz z pomniejszaniem znikaja niektore linie i na to nie mamy zadnej rady. Po prostu liste nalezy przegladac przy pewnym powiekszeniu. Ponizej, dla przykladu, dwa screenshoty: jeden w wersji "big", gdzie widac wszystkie linie i drugi w wersji small, gdzie niektore linie z dokladnie tej samej czesci tabelki "wyparowaly" jedynie dlatego, ze przeskalowalem zawartosc okna (wyswietlana na tym samym komputerze i w tej samej przegladarce)
No OK, byc moze to kwestia wielkosci ekranu monitora - w pracy mam duzy i jest lepiej (tzn. np. zaden dentysta juz nie usuwa znamion...
) - Nie ma bledu w opisie poszczegolnych lekarzy, tylko na skutek braku kratek, specjalizacje sie zlewaja i nie wiadomo, gdzie np. konczy sie dentysta, a zaczyna dermatolog?...
...no tak, chcialam tez wkleic screenshota, ale nie widze takiej mozliwosci (tzn. dodania zalacznika...) - o, a jednak sie udalo - trzeba tylko edytowac ponownie swojego posta...
ojej... jak to zrobic, zeby taki zalacznik wyswietlal sie w poscie, a nie jako zalacznik do pobrania/otworzenia?...
nie to, zebym sie czepiala, ale "cos sie porobilo" (przynaj,mniej na moim ekranie) w rejonie psychoterapeuta - psycholog-rehabilitacja, mimo naprawde sporego monitora i duzego powiekszenia obrazu...znowu brak "kratek", tylko w tym rejonie teraz...ale moze winny jest Windows7, na ktorym pracuje ?...

...no tak, chcialam tez wkleic screenshota, ale nie widze takiej mozliwosci (tzn. dodania zalacznika...) - o, a jednak sie udalo - trzeba tylko edytowac ponownie swojego posta...

ojej... jak to zrobic, zeby taki zalacznik wyswietlal sie w poscie, a nie jako zalacznik do pobrania/otworzenia?...
nie to, zebym sie czepiala, ale "cos sie porobilo" (przynaj,mniej na moim ekranie) w rejonie psychoterapeuta - psycholog-rehabilitacja, mimo naprawde sporego monitora i duzego powiekszenia obrazu...znowu brak "kratek", tylko w tym rejonie teraz...ale moze winny jest Windows7, na ktorym pracuje ?...
- Załączniki
-
- screenshot.doc
- (252 KiB) Pobrany 228 razy
Bamaza, obejrzalem tego screenshota i widze, ze ty masz duzo powazniejszy problem - na komputerze, z ktorego ten screenshot pochodzi wyswietla sie nadal stara lista lekarzy. Czyli ow komputer, zamiast pobierac ja z serwera, "odgrzewa" ja z jakiegos wewnetrznego "cache'a" (pamieci podrecznej) twojego komputera. Wykonaj moze zatem na tym komputerze tzw. "refresh"/"odswiez"/[ctrl-R] strony Lekarzy i wtedy zobacz, co widzisz.
A co do podgladu screenshota - tak dlugo, jak dlugo ten screenshot bedziesz zapisywala jako plik Worda (.doc), podglad nie bedzie widoczny w poscie na forum. Forum wyswietla wylacznie pliki graficzne w formacie jpg. Zapisz screenshota w postaci jpg, to bedziesz go widziala jako grafike we wlasnych postach.
A co do podgladu screenshota - tak dlugo, jak dlugo ten screenshot bedziesz zapisywala jako plik Worda (.doc), podglad nie bedzie widoczny w poscie na forum. Forum wyswietla wylacznie pliki graficzne w formacie jpg. Zapisz screenshota w postaci jpg, to bedziesz go widziala jako grafike we wlasnych postach.
- kajapapaja
to ja jeszcze co do aktualizacji: czy ktoś zweryfikował, czy Krioterapia nadal działa?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Ach... bardzo sluszna uwaga! Wg wszelkich znakow na niebie i ziemi nie dziala i to juz od jakiegos czasu!kajapapaja pisze:to ja jeszcze co do aktualizacji: czy ktoś zweryfikował, czy Krioterapia nadal działa?
Poprosimy o wiecej takich waznych spostrzezen, zarowno, co do brakujacych jak i blednych wpisow! To – zgodnie z tym co napisane powyzej – Wasza lista lekarzy, tak wiec Wasza pomoc w jej uzupelnianiu jest nieoceniona! W zamian obiecuje, ze nastepna akualizacja, uwzgledniajaca wszystkie zamieszczone tu uwagi Czytelnikow, zostanie opublikowana juz niedlugo!
Wydaje mi się, że problemem mogą być zakladki, które teraz są na dole strony głównej " lekarze". Jeżeli komuś nie mieści się na monitorze cała strona, to może się nie zorientować, że trzeba coś kliknąć.
Na zielonej trawce, raz dwa trzy; pasły się pratchawce, raz dwa trzy; mówił jeden do drugiego: nie mam cewki Malpighiego.
Borys Vian, Jesień w Pekinie
Borys Vian, Jesień w Pekinie