zasilki w lu

Dokumenty, pozwolenia, zwrot VAT, rejestracja samochodu...
misio

Post autor: misio »

marek3107 pisze:ja pomoge o ile bede wiedzial na 100% a nie domyslal sie tak jak to robia niektorzy ale i tak dzieki ja zrobie tak jak ksiegowa radzi a wichrzycieli powinni wyrzocic z portalu rzadni wrazen do wesolego miasteczka zapraszam byl taki fajny film pani oskarzyla rodzine o molestowanie dzieci bo nie chcieli jej kasy porzyczyc okazalo sie ze sama swoja rodzine zniszczyla i dzieci i meza zostawila naciagara taki jest wlasnie "mawi"- judasz ostrzegam TYM CO CHCIELI POMODZ SERDECZNE DZIEKI
Jakis strasznie spiety jestes. Moze strzel sobie kielicha to wyluzujesz troche? Zaproponowalem ci rozmowe na temat roznicy zdan - bez odezwu twojego. Mogles napisac. MaWi jest spokojny, ja natomiast nie. Co dalej? - to zalezy od ciebie.
Borys

Post autor: Borys »

danka44 pisze:A wstydź się ty jednooki wichrzycielu <oops>
WICHSZYCIELU !!!! Bo kolezanka ostrzezenie dostanie za MONCENIE I PRZEKRENCANIE !!!!

W ogole to fajnie by bylo jakbys chciala POMODZ ( to chyba jakies slowo od - POMODZIC ) a nie tylko DOCINADZ !
Ura Bura Szef Podwóra
MaWi

Post autor: MaWi »

Azaliż ten-ci poznał mnie! Takoż i ja się korze przed Wami. Prawdąć jest-li, iżem wichrzyciel maniakalny a krętacz dwulicowy i kara sroga spotkać mnie musi. Za pokutę takoż nosić sobie wyznaczam podpis ów grzech mój wskazujący, jenoć iż miana wichszyciel przez "sz" nie godzien jestem nosić, uniżenie proszę o wybaczenie, iżem przez "rz" ono napisać się ośmielił. Amen.
marek3107

Post autor: marek3107 »

ty debil jestes wprowadzasz ludzi w blod moze zalatasz ku mnie to ci wytlumacze gdzie powinno gowno lezec

resztę inwektyw wycięto z uwagi na ich szczególnie obraźliwy charakter. (LuxTeam)
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez marek3107, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bisia

Post autor: bisia »

FUUUU ale brzydkoooo <shock> <shock> <shock> <shock>

czytac potrafie i nie widze ani jednego miejsca gdzie by cie Mawi lub ktokolwiek inny w blad wprowadzil lub obrazil, a to ze Mawi nazwal cie elementem jak widac po powyzszych wypowiedziach, jak najbardziej slusznie.

ps
Mam nadzieje,ze domu nie znajdziesz i tu nie przyjedziesz bo takich osobnikow to nam tu nie potrzeba. Proponuje ci zostan tam gdzie jestes to sie przynajmniej zona z pracy nie bedzie musiala zwalniac i nikt nie bedzie cie naciagaczem nazywal.

ps 2
tak na marginesie; to ty jestes jedynym, ktory w tym watku uzyl zwrotow powszechnie uznawanych za wulgarne i obrazliwe. spakuj lepiej swoje zabawki i spadaj z tej piaskownicy.
Awatar użytkownika
LuxTeam

Post autor: LuxTeam »

Tego jeszcze nie przerabialiśmy, ale prędzej czy poźniej widać musiał taki moment nadejść... Wydaje mi się, że niejaki marek3107 po prostu nie pasuje do nas (albo może my nie pasujemy do niego?). Tak czy inaczej – rozstajemy się z nim i to, jak mi się zdaje, bez żalu.
LuxTeam
gabrjel

Post autor: gabrjel »

LuxTeam pisze:Tego jeszcze nie przerabialiśmy, ale prędzej czy poźniej widać musiał taki moment nadejść... Wydaje mi się, że niejaki marek3107 po prostu nie pasuje do nas (albo może my nie pasujemy do niego?). Tak czy inaczej – rozstajemy się z nim i to, jak mi się zdaje, bez żalu.
Pierwszy i nie ostatni....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
bisia

Post autor: bisia »

Ja osobiscie mam nadzieje, ze ostatni. :)
Nie wiem komu z was, szanownych forumowiczow "udalo" sie wyciete teksty przeczytac- mnie tak- i szczerze mowiac nie wierzylam wlasnym oczom. <shock> . No coz sa ludzie i ludziska.

Decyzje LuxTeam-u uwazam za jedyna sluszna. <brawo> <okok>
ODPOWIEDZ