wbrew pozorom w polsce pracodawcy tez zaczynają odczuwac braki szczególnei wśrod wykwalifikowanych pracowników ... bo juz nie da sie płacić malo a duzo wymagać <mrgreen>gabrjel pisze:Uważaj bo Ci misio swoje dildo włoży.bnbn1 pisze:zgaddzam sie ze najlepiej olać trola i zmienić pracodawcę, jak mu zacznie brakowac ludzi do pracy to spokornieje...
Wszak ludzie tak myślący to wg. niego prostytutki.
Rynek pracy sam go w końcu ustawi, w LU nie ma bezrobocia jak w PL żeby takie akcje robić....
Szkoda czasu na oszołoma.
Mobbing i nierówne traktowanie w pracy, pozew zbiorowy w lu.
-
Hehe,złożyłem tydzień temu wypowiedzenie,już nie ma szybko,szybko tylko dziś ciul do mnie dzwonił bo w delegacji jestem terminy ich gonią i jestem czwarty z naszych który złożył wypowiedzenie,po mnie następni dwaj i dwóch Niemców w sumie osiem osób i to co usłyszałem to był miód na moje uszy "proszę.proszę zrób to szybko,hehe
tzreba było mu powiedzieć że teraz to sa inne stawki i zapodac coś z górnej półkiPawel Olewnik pisze:Hehe,złożyłem tydzień temu wypowiedzenie,już nie ma szybko,szybko tylko dziś ciul do mnie dzwonił bo w delegacji jestem terminy ich gonią i jestem czwarty z naszych który złożył wypowiedzenie,po mnie następni dwaj i dwóch Niemców w sumie osiem osób i to co usłyszałem to był miód na moje uszy "proszę.proszę zrób to szybko,hehe