samochodowy kabel do IPoda

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Asiunia, to by bylo Secto S.A., 64 rue de Strasbourg. Sklep z czesciami elektronicznymi i elektronicznym D.I.Y.

Po za tym, kolega kupil swoj w Excell, w City Concorde.

A na koniec, to kazdy sklep ze smieciami haniebnej firmy Apple powinien takie cos miec.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
gabrjel

Post autor: gabrjel »

digilante pisze:smieciami haniebnej firmy Apple.
Vivat!
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Borys

Post autor: Borys »

Teraz to zescie poobrazali na smierc MaWiego

Wkurzy sie i wam przyfanzoli po banie !
Ura Bura Szef Podwóra
gabrjel

Borys pisze:Teraz to zescie poobrazali na smierc MaWiego

Wkurzy sie i wam przyfanzoli po banie !
Nigdy nie lubiłem jabłek, wole gruszki

Poza tym ostatnio jest w modzie przepraszać (vel D.T.)... więc WIchrzyciel przeprosi i da sobie sam banana...
MaWi

Post autor: MaWi »

Myslicie chopaki, ze tak latwo mnie sprowokowac? Oj, to bedziecie niepocieszeni <mrgreen> Odkad zainstalowalem sobie na Makowce moj ulubiony system operacyjny – Windows XP Home Edition nie biore udzialu w tych durnych owocowo-warzywnych kompetiszynach <super>
gabrjel

MaWi pisze:Myslicie chopaki, ze tak latwo mnie sprowokowac? Oj, to bedziecie niepocieszeni <mrgreen> Odkad zainstalowalem sobie na Makowce moj ulubiony system operacyjny – Windows XP Home Edition nie biore udzialu w tych durnych owocowo-warzywnych kompetiszynach <super>
I ktoś ma Ci uwierzyć ? :) :) :) MAniakalny WIchrzycielu

Obrazek
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

gabriel....nie wchodzisz aby zbyt daleko w prywatnosc?.... <shock>
gabrjel

bamaza42 pisze:gabriel....nie wchodzisz aby zbyt daleko w prywatnosc?.... <shock>
Nie bambazuj!
gabrjel

bamaza42 pisze:gabriel....nie wchodzisz aby zbyt daleko w prywatnosc?.... <shock>
Nie bambazuj!

Bierzemy WIchrzyciela na cierpliwość
MaWi

gabrjel pisze:
I ktoś ma Ci uwierzyć ? :) :) :) MAniakalny WIchrzycielu

Obrazek
Chlopie, a kto ci powiedzial, ze ja tego Windowsa uzywam? Se zainstalowalem i od czasu do czasu odpalam, zeby sobie popatrzec jak sie wychrzaniaja programy, ktore w wersjach pod MacOS chodza jak ta lala. Takie perwersyjne hobby... <cwaniak>

No, to se odpalilem i teraz moge z powrotem przelogowac na mojego mruczka Leosia :>
gabrjel

MaWi pisze:popatrzec jak sie wychrzaniaja programy, ktore w wersjach pod MacOS chodza jak ta lala. Takie perwersyjne hobby... <cwaniak>
Napaliłem się jak szczerbaty na suchary na MacBook Air'a i działałem na MacBook Pro 17' i byłem pod wrażeniem ale stwierdziłem że poczekam na Windows 7 (ten pierwszy bez Gates'a)

I wiesz co kochany WIchrzycielu ? w ciągu 2 miechów Mac'a udało mi się wyłożyć 3 raz (Kernel Panic)... a Windows 7 w ciągu miesiąca ani razu...

Prywatnie używam XP x32, służbowo W7 x64 i przy możliwościach sprzętowych Mac'a W7 bije go na głowę... mam wrażenie że Mac przedobrzył z wodotryskami... np TimeMachine... czyli odpowiednik restore...

Ale odchodzimy od tematu... nie jestem przeciwny Mac'owi ale Microsoft dobrze wystartował z Vistą... bo utorował drogę Mac'owi ... a jabłuszko ma tylko dobry marketing... no i uzupełnił fajnymi gadżetami rynek (IPhone, IPod, IPod Nano, Ixxxxx) - ale jako ktoś chce coś konkretnego to zawsze wybierze TomToma, Garmina, Windows 2003/2008, czy Nokię bo mimo fajnego wyglądu to nadal gadżety... modne gadżety.... tak jak kiedyś Amiga

I wcale nie twierdze że kiedyś nie zacznę używać jabłuszka... nawet takiego ugryzionego... jak na razie wole urządzenia a nie gadżety....

A co do Volvo i kabelka to polecam zainteresować się emulatorem zmieniarki CD z podłączeniem USB lub IPod... jeśli radio ma możliwość sterowania zmieniarka...

Np:
http://www.allegro.pl/item713264617_mod ... opole.html
MaWi

Zdecyduj sie w takim razie, czy mowimy o komputerze czy o systemie? Bo W7 przeciez mozna takze zainstalowac na intelowskim Macku. No i masz – przyjemne z pozytecznym.
gabrjel

MaWi pisze:No i masz – przyjemne z pozytecznym.
Pożyteczne z przyjemnym i dla Ciebie ;)
dla mnie
Pożyteczne z gadżeciarskim ;)

Co do system vs hardware to generalizując system wysypuje się w 90% przypadków przez hardware...
MaWi

gabrjel pisze:Co do system vs hardware to generalizując system wysypuje się w 90% przypadków przez hardware...
Z powyzszego wynikac by moglo, ze na tym samym kompie, na ktorym Windows wywala sie co 10 minut, Linuks wywalac sie bedzie co 11. A wynika? <mrgreen>
gabrjel

MaWi pisze:
gabrjel pisze:Co do system vs hardware to generalizując system wysypuje się w 90% przypadków przez hardware...
Z powyzszego wynikac by moglo, ze na tym samym kompie, na ktorym Windows wywala sie co 10 minut, Linuks wywalac sie bedzie co 11. A wynika? <mrgreen>
Filozof!

Normalnie zaczynasz bambazować!

A co do wywalania piję do Winzgrozy :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ