bamaza42 pisze:...jak w Luksemburgu to niezly wynik....
Potwierdzam – bardzo fajny domek i w bardzo fajnej okolicy. I jeszcze do tego z bardzo fajnym dojazdem, tak wiec ogolnie fajosko
Tyle tylko, ze nie jestem pewien, czy w dobie zwiekszonego naplywu zwiekszonej o BG i RO ilosci "emenemsow" ceny wynajmu w Luxie wygladaja obecnie tak samo jak rok (a w zasadzie to dwa lata) temu? Innymi slowy – czy ten sam wlasciciel obecnie wynajalby ten fajny domek za ten sam 1000 eur czy jednak zyczylby sobie dzis nieco wiecej?
Ale – wbrew temu co ktos tu napisal – ja nie jestem krzewicielem defetyzmu na tym forum. Uwazam, ze nadal mozna znalezc oferte i za 1000 euro, a kto wie, moze nawet za 990?

Rzecz w tym, ze byc moze nie bedzie to domek, a jesli domek to nie 18 km a 25 km od LuxVille, a jesli mniej niz 25 km od LuxVille, to moze bez ogrodu, etc... ale nadal jest pewien wybor i w tym przedziale cenowym. Trzeba po prostu myslec trzezwo i nie starac sie udowodnic sobie i swiatu, ze "luksusowa taniosc" na pewno istnieje, tylko jedynie trzeba ja "wyczesac". Moze troche wiecej myslenia kompromisowego i od razu poziom serotoniny pojdzie w gore?