Witam!
Krótkie pytanie: ile kosztuje i czy jest w ogóle możliwe wynajęcie jednego pokoju w Luxembourgu. Jaka cena ? Gdzie i jak szukać ? Warunki nieistotne, byle było w miarę sucho z dostepem do kuchni i łazienki. Mieszkałem rok w Dublinie, w pokoju (tzn zagrzybionej norze) w którym marcowy poranek witał mnie temperaturą +8C i skroplone oddechy spływały strugami po ścianach, więc wybredny nie jestem.
Pozdrawiam
Marek (cel Solaris).
Wynajęcie jednego pokoju
Wynajęcie jednego pokoju
Marek
jest to mozliwe, na zasadzie stancji. ceny mysle ze ok 500 Eur to raczej dolna granica.
jest taki serwis www.easyroommate.com gdzie mozna poszukac pokoju rowniez w Luksemburgu. mozesz sprobowac tam, no i chyba tez tradycyjne metody (nawet w agencji nier mozesz sie chyba zapytac, czy nie maja pokoi).
co do standardu, to moze sie myle, ale tu te mieszkania sa generalnie w dosc dobrym standardzie, wiec nawet jakbys sie staral, to moze byc trudno znalezc jakas kompletna nore...
jest taki serwis www.easyroommate.com gdzie mozna poszukac pokoju rowniez w Luksemburgu. mozesz sprobowac tam, no i chyba tez tradycyjne metody (nawet w agencji nier mozesz sie chyba zapytac, czy nie maja pokoi).
co do standardu, to moze sie myle, ale tu te mieszkania sa generalnie w dosc dobrym standardzie, wiec nawet jakbys sie staral, to moze byc trudno znalezc jakas kompletna nore...