Czesc,
od wrzesnia zaczynam prace w jednej firmie zlokalizowanej w poblizu lotniska. Z racji tego, ze czynsze sa dosc wysokie, a nie chce mieszkac w innym panstwie, szukam wspolokatora do apartamentu. Moj budzet to okolo 800 Euro, tak wiec za calosc 1600 (lub 2400, jesli znalazlyby sie dwie osoby). Interesuje mnie glownie Cents, ale tak na prawde to moge mieszkac wszedzie, byle by byl dobry dojazd komunikacja do centrum. Pracowalem w Lux przez pare miesiecy w zeszlym roku, ale mieszkalem w Arlon.
Mam 24 lata i jestem raczej bezkonfliktowy, szukam kogos kto nie bedzie puszczal muzyki o 4 rano i czasem bedzie sprzatal po sobie :-)
Wiecej info na priv.
Szukam Wspolokator(ki)a od wrzesnia
800 euro za pokój to bardzo przyzwoity budżet. Tak się składa, że od jakiegoś czasu też szukam kogoś do współdzielenia mieszkania. Większość ofert to jednak lokum niższego standardu lub lokatorzy z ograniczeniem budżetu do 600.
Jestem raczej zwolennikiem 3-osobowego (pokojowego) mieszkanka (zawsze coś się dzieje po pracy).
Rozumiem, że szukamy czegoś o ciut wyższym standardzie?
Chętnie wymienię się danymi kontaktowymi i możemy nawet wspólnie spotkać się na piwie żeby czegoś poszukać na internecie lub poczytać ogłoszenia w gazetach.
Jestem raczej zwolennikiem 3-osobowego (pokojowego) mieszkanka (zawsze coś się dzieje po pracy).
Rozumiem, że szukamy czegoś o ciut wyższym standardzie?
Chętnie wymienię się danymi kontaktowymi i możemy nawet wspólnie spotkać się na piwie żeby czegoś poszukać na internecie lub poczytać ogłoszenia w gazetach.